Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z was wie co to jest ? Taki duży ''komar'', wygląda jak pająk i lata ?

Polecane posty

Gość gość

teraz sie to pojawilo dziadostwo, rok temu to samo... zaden komar tygrysi tylko taki przerosniety komar-mutan, z dlugimi nogami jak pając, lata to paskudztwo...

Gość gość
samiec komara,

Gość gość
nie samiec tylko samica KOMARA WIDLISZKA !!! zoabcz w wikipedii

Gość oooo bleeeeeeeeeeee
Koziułka! :O Na bank. Dziś się przez to gówno poparzyłam, bo wyskoczyło mi znienacka prosto na twarz, wrzasnęłam i papieros wypadł mi z gęby :O

Gość gość
samica komara kiedyś o mało ducha nie wyzionęłam jak takie coś mi w domu na mnie leciało :-P

nie moze wygladac jak pająk bo ma mniej par odnózy :O

Gość gość
ooooo bleee wybacz,ale rozesmialam sie do lez jak cie przeczytalam.zabawnie piszesz.oczywiscie nie umniejsza to bolu jakie spowodowalo poparzenie.. pozdrawiam ;)

Gość emilka213123
mi też niedawno takie coś wleciało :O rzuciłam w to książką jak siedziało na ścianie... i jeszcze taki jakby brzeczący robak , był mały ale też ohydny . nienawidze robaków , ciem , pajakow itd

Gość gość
Czemu zabijacie nieszkodliwe owady? Btw dzieki za topik, ostatnio takie coś siedziało nam na suficie :)

Gość gość
ja spalam ostatnio w pokoju z ogromna cma!! wieczorem próbowalam to paskudztwo zabic,fruwalo jak poparzone i zniklo.przetrzepalam cala sypialnie i nic.w nocy slyszalam jak sie porusza bbbrrrr.dopiero nastepnego dnia tez wieczorem znalazlam ja na firance.tym razem wypsikalam pól sprayu na robale i w koncu padla. dodam na marginesie ze jak to rozlozylo skrzydla to prawie dorównalo wielkoscia mojej dloni!!! :/