Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma Boga !!!!!

Polecane posty

Gość gość

Nie wierze w zadnego boga Nie rozumiem tego swiata Dlaczego ktos kto bardzo chce miec dziecko NIE MA Ma mieszkanie pieniadze samochod najlepsze rzeczy a DZIECKA nie ma Dlaczego patologia ma tyle dzieci Dlaczego moje kolezanki ktore maja mezow narkomanow alkoholikow maja dzieci Ja tego nie rozumiemmmmmm Nienawidze swiata

Gość gość
Nie ma sprawiedliwosci na swiecie Jest tylko jedna wielka beznadzieja Jak ja was ludzie za to nienawidze Jak widze taka zachlana morde z czworka dzieci u boku, ktore sa brudne i zaniedbane to przeklinam dzien w ktorym powstal swiat

Gość gość
masz racje boga nie ma coś takiego nie istnieje to wymysł starych ludzi

Gość wacek.
ale kto jest bezpłodny twój mąż czy ty?

Gość gość
Nikomu krzywdy nie robie Pracuje i jestem wyksztalcona osoba Dlaczego taka kara mnie spotyka Za coooooooo

Gość wacek.
to po co twój mąż wpierdalał tyle soi

Gość gość
Rozpaczasz bo jeszcze go nie masz.Przeczytaj Biblie, polecam Ci Ksiege Hioba. Widzisz ja dziecko mam, ale brakuje pieniędzy, mimo tego nie poddaje się i wierze ze dobro do nas przyjdzie, ufam Bogu i zawsze będę.

Gość gość
Pros każdego dnia Boga o to o czym marzysz, czuj się jakbys już to otrzymala a będzie Ci dane, Twój zal i rozpacz Ci nie pomoze.

Gość gość
Nie ma do rzeczy kto jest bezplodny czy plodny Chodzi o to ze ludzie ktorzy wogole o siebie nie dbaja maja po kilkoro dzieci. Dlaczego porzadni ludzie na poziomie maja takie posrane zycie Cpun alkoholik ktory tylko chla i jara i nigdy do lekarza nie chodzi - wystarczy ze raz odbedzie stosunek i bach ciaza i potem placz i lament!!!! A czlowiek ktory nie pije nie pali bada sie NIE MA dziecka

Gość gość
bóg nie istnieje, popatrz na niemcy większość to ateiści i żyje im się lepiej niż w polsce, jeśli polacy tak wierzą w boga i się modlą do niego to czemu w polsce gorzej się żyje, chodzi o większe bezrobocie mniejsze zarobki

Pan jest. Przykro mi że nie możesz mieć dzieci :( wiele czynników z tego się bierze i też tego za bardzo nie rozumie. Może ciąży na Tobie klątwa? Na mnie chyba ciąży. Może nad Twoją rodziną ciąży klątwa i również na Tobie w takim wypadku. Może twoi przodkowie coś bardzo złego zrobili? Ciężko mi jest odpowiedzieć. Najlepiej sama spytaj o to Pana. Może odpowie, albo chociaż da wskazówkę. Nie jestem jakimś wielkim Katolikiem, tzn nie praktykuję w kościele z różnych powodów. Sam często ma zwątpienie, ale wiem że Pan istnieje. W różny sposób Nam daje do zrozumienia. Musimy słuchać, to co pan chce przekazać. Każdy inaczej interpretuje. Staram się zrozumieć, nawet trochę Biblii czytałem. Nie załamuj się. Poproś Pana o wybaczenie i o Dziecko :) Może wysłucha.

Gość gość
Przechodzilam juz wszystko 10 lat!!!!!! I modlitwy i inne cudawianki Boga nie ma i nigdy nie bylo A poza tym przeczytalam i biblie i tore i koran Wszystko to bujdy

Panicznie boję się śmierci a jeszcze bardziej tego że pójdę do piekła. Mówię Wam, Pan jest i się kiedyś o tym na pewno przekonacie. Pozdrawiam.

Gość gość
Napewno blizej mi do islamu niz do katolicyzmu

Gość gość
A ty to jaki nawiedzony?????

Gość wacek.
ta cała wiara i kościół to tylko pochłaniacz pieniędzy państwa które mogłyby pójść na drogi itp. ale nie muszą wwalać pare miliardów rocznie żeby babcie miały co robić w wolnej chwili, a tych wolnych chwil mają pełno..

Gość gość
A ja jestem za szatanem, ave sataaan !!!

Gość taki trik
nie ma BOGA bo akurat ty nie masz dziecka... Tak? A to ciekawe - bo dla milionów ludzi BÓG jest nawet, jesli ty nie masz dziecka. To kogo to teraz obchodzi niby czy ty masz dziecko czy nie? Nikogo.

Czemu nawiedzony? Spróbuj słuchać Pana. Naucz się :) przyznam się że mnie to bardzo słabo wychodzi, lecz wiele lepiej chyba niż kiedyś. Zacząłem się modlić. Najtrudniejszy był ten pierwszy krok czyli uklęknięcie. Nogi mi się trzęsły ja by były z galarety. Zaufaj Panu :)

Gość gość
może nie ma boga, ale jest in vitro

autorko, nie możesz mieć dziecka, które byś nosiła pod sercem 9 m-cy ale możesz zawsze adoptować maleństwo lub takie już trochę odchowane, warto o tym pomyśleć. proszę, nie mów, że Boga nie ma, z jakiś powodów nie obdarzył Cię darem macierzyństwa ale On wie co robi, uwierz, On chce tylko Twego dobra.

Gość gość
nie ma BOGA bo akurat ty nie masz dziecka... Tak? A to ciekawe - bo dla milionów ludzi BÓG jest nawet, jesli ty nie masz dziecka. To kogo to teraz obchodzi niby czy ty masz dziecko czy nie? Nikogo. Oczywiscie ze nikogo nie obchodzi Zastanawia mnie tylko skad ta niesprawiedliwosc na swiecie Boga nie ma bo gdyby byl nie pozwolilby na te wszystkie nieszczescia na ziemi

Gość gość
Bozia jest i kocha was ciurki :)

Gość gość
Ben musluman Sadece ALLAH gercek var ALLAH AKBAR

Gość taki trik
Problem w tym że to BÓG... pozwala człowiekowi - pozwala mu na wszystko - bo to jest wolna wola. Problem w tym że to nie On tylko ludzie, my jestesmy tu wykonawcami tej sprawiedliwosci czy niesprawiedliwosci, gdyby było odwrotnie to bylibyśmy w "niebie" i tak wyglądałby sens a BÓG migdy by nas nie potrzebował ... Na ziemi czy gdziwkolwiek....

Gość Bydgoszczanka1985
podobno wiara czyni cuda ... czy wierzysz w jego, czy też nie ... on wierzy w Ciebie ;) Tak jak o gustach się nie rozmawia, bo to kwestia indywidualna tak tez wiara jest kwestia indywidualną. Duże znaczenie ma samo nastawienie. Jeśli mas negatywne, to nigdy nie wyjdzie z tego nic dobrego.Kwestia nastawienia ak i wiary :)

Gość Bydgoszczanka1985
*sorki za błędy ... ale klawiatura już ma swoje najlepsze czasy za sobą :P

Gość Bydgoszczanka1985
*sorki za błędy ... ale klawiatura już ma swoje najlepsze czasy za sobą :P

dowodem na nieistnienie Boga ma być Twoja niemożność spłodzenia potomstwa? dobrze się czujesz? już tu bywały głupie ateistyczne tematy na tym forum, ale to już bez przesady. po co Ci to dziecko? masz biologiczną potrzebą, tak? mąż nie wystarcza? czy o co chodzi?