Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość histeryczka20

Proszę o rozwianie moich obaw, że nie jestem w ciąży

Polecane posty

Gość histeryczka20

Cześć! Zwracam się z pytaniem odnośnie prawdopodobieństwa ciąży. Bardzo bym chciała żeby ktoś pomógł mi się uspokoić. Niedawno zdecydowaliśmy się z chłopakiem na nasz pierwszy raz. Był to czas kiedy byłam dzień po okresie (teoretycznie miałam dni niepłodne) zadbaliśmy o odpowiednie zabezpieczenie (prezerwatywa) mój chłopak skończył we mnie i na szczęście zabezpieczenie nas nie zawiodło. Prezerwatywa była dokładnie sprawdzona, rozciągnięta itp. Nic nie wydostało się na zewnątrz. Wszystko dokładnie wytarł lecz nie umył rąk gdyż zawołałam go żeby mnie tylko przytulił jednak zasnęliśmy w objęciach na jakieś trzy, cztery godziny. Po tym czasie zdecydowaliśmy się kochać drugi raz, wiadomo, że palcami dotykał wejścia do pochwy. Zadbaliśmy za drugim razem znowu o wszystko i nic nie zawiodło. Trzy dni po naszym zbliżeniu zaobserwowałam różowo-brązowe plamienie, miewałam kiedyś coś podobnego lecz nigdy nie wiązałam tego z ciążą gdyż byłam dziewicą. Proszę o rozwianie moich obaw, że to raczej nie plamienie implantacyjne i ciąża tylko coś zupełnie innego.

Gość gość
ciaza na pewno nie bo sperma na zewnatrz szybko wysycha, moze to byc nadzerka ja mialam takie plamienia wlasnie przy niej

Gość histeryczka20
Dziękuję pięknie za uspokojenie!

Gość gość
Pierwszy raz w prezerwatywie to tak jak pocałunek przez szybę.Jakie doznania ci zostały i jeszcze się stresujesz.Ile masz lat?.