Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myśląca o Operacji

Co sądzicie o takim nosku? Iść pod nóż?

Polecane posty

Gość Myśląca o Operacji

Mam identyczny nos jak na zdjęciach :( chodzi mi o chrząstkę i duuuuże dziury w nosie...przy uśmiechu jeszcze bardziej nos się rozszerza. Skorygować to?

Gość Myśląca o Operacji
nie mogę niestety wkleić linków. Chrząstka nosa wygląda identycznie jak u pameli anderson.

Gość Myśląca o Operacji
Tak ale ten nos to centralny punkt twarzy...na zdjęciach wygląda koszmarnie...z boku też...staram się za szeroko nie uśmiechać bo wtedy już całkiem...

Gość pamela jest uznawana za
jedna z najseksowniejszych kobiet i nie tylko biust brali pod uwagę :P tak więc gdyby taki nos naprawde odstraszał to chyba by sobie go zoperowała a tak to ma go do dzisiaj :)

a jak Ci chirurg spartoli robotę? często się tak zdarza niestety moim zdaniem, taki zabieg to niepotrzebny wydatek a jak masz za dużo pieniędzy no to idź.. źle się czujesz z takim nosem to go skoryguj, czego oczekujesz od forumowiczek?

Gość Myśląca o Operacji
Oczekiwałam opini na temat takiego nosa...

Gość gość
wyimaginowany problem, którego nie widać. Tracić zdrowie (no bo wiadomo, różnie moze byc) i kasę, zeby zlikwidowac jakis mały dfekt? Lepiej kup sobie za tą kasę jakąs daleką wycieczkę. Nie należy dążyć do doskonałości, bo tacy ludzie stają się karykaturami samych siebie. \nos jest ok!!!!!!!!