Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika213123

bardzo podła jestem?

Polecane posty

Gość Monika213123

w wiekszości spotykałam sie z wolnymi facetami ,ale tak sie złozyło ( sama nie wiem dlaczego) ,że spotykałam sie też z facetami moich koleżanek ( dwoma) przez jakiś czas i nie było to koleżenskie spotykanie sie tylko sami wiecie... mam wyrzuty sumienia ,ale nie chciałam im zrobic przez to na złość tzn tym koleżankom ani nic z tych rzeczy , po prostu tak wyszło z inicjatywy tych facetów. Poza tym z żonatymi ( dwoma ) też miałam pewne kontakty seksualne . jeden związek robiłam ,ale oni czesto sie kłocili i ogolnie nie ukladało im sie dobrze i tak powinnam mieć do siebie wyrzuty?

Gość Monika213123
* rozbiłam - miało być

Gość gęgęgęgę
Nie wiem, czy jesteś podła, może po prostu nie masz wyobraźni? Albo głupia jesteś? A może masz 15 lat i fantazjujesz, a to wszystko wyssane z palca bzdury? Kto to wie? Świadectwo sobie wystawiasz okropne, ale to Twoje życie, możesz je sobie psuć na każdy sposób.

Gość xantrypa
a ja mysle ze ... im zrobilas przysluge ale ze siebie szmate - hee he

Gość Monika213123
nie jestem głupia , po prostu tak jakoś wyszło... jedna sie o tym dowiedziała i oczywiscie zerwala ze mna znajomośc ,a druga chyba nie ,ale coś podejrzewala tak mi sie wydaje bo inaczej sie zachowywala wobec mnie ... byly to moje dosc dobre koleżanki wiec troche mialam wyrzuty wobec nich ,ale np jedna kobieta to zasłużyła na to żebym sie przespała z jej mężem bo była złosliwa wobec mnie wiec tu nie miałam wyrzutów sumienia

Gość Monika213123
nie zrobiłam im przyslugi bo one dalej sa z tymi facetami ( oprocz tego zwiazku co go zrobilam)

Gość gość
"nie jestem głupia" Dobre! he he he! :D :D :D :D :D :D

Gość Monika213123
a dlaczego miałabym byc glupia przeciez nie ponioslam za to praktycznie żadnych konsekwencji no może oprocz straty jednej kolezanki...

Gość gość
nie "za to", tylko "tego", jednak głupia jesteś

Gość Monika213123
,, za to " też jest poprawną formą bo przecież jest powiedzienie ,, ponosić za coś konsekwencje "

Gość gość
ponosić CZEGOŚ konsekwencje (np. swoich czynów) Ty nie poniosłaś żadnej KARY ZA TO, co zrobiłaś

Gość gość
jestes glupia, bo jestes dziwka. Ci faceci cie wykorzystali, bylas dla nich worem na sperme, nie mieli wobec ciebie zadnych planow, jedynie cie przeleciec, a teraz maja cie i tak w d***e bo sa nadal ze swoimi dziewczynami. No i odpowiedz sobie teraz sama na pytanie, czy z perspektywy facetow, nie tylko tych co sie z nimi przespalas, ale rowniez wszystkich innych, czy nie jestes glupia :D ale widze, po twoim stylu pisania, ze nie zwierzasz sie teraz, nie chcesz porady, nie chcesz nic, tylko sie tym CHWALISZ. A to jeszcze bardziej poteguje twoja glupote

Gość Monika213123
no ok niech Ci będzie :P

Gość gość
a po czym wnosisz ześ mądra>??? wg innych ejstes glupia szmata i to chyab trafne okreslenia

Gość gość
nie wiem dlaczego tak postepujesz. Ani to moja sprawa, ani kwestia do oceny moralnej. Ale warto również pamiętać, że Ci mężczyźni nie są ubezwłasnowolnieni, a autorka nie jest czarownica rzucającą urok. Oni są w związkach a z tego co rozumiem - autorka jest wolna.

Gość czecknow
zgadzam sie z gosciem powyzej!

Ja rozbiłam kilka związków, nie mam wyrzutów sumienia. Gdyby Ci faceci kochali swoej dziewczyny/żony to by ich nie zostawili, a tak prędzej czy później jeśli nie ze mną to zdradziliby z inną.

Gość czecknow
o ja ale dodali postow w miedzy czasie mialam na mysli goscia ktory napisal o tym jak cie potraktowali..czyli zwykla szmata do wydymania i nic wiecej..

Gość xantrypa
no to w sumie to- jestes glupia szmata, do tego sie przyznajesz ?

Gość xantrypa
viki22 - i ty tez zrobilas im przysluge, moze przejzaly na oczy CO maja w domu -tylko niepotrzebnie po drodze ze siebie szmate ! - no ale moze - zakladam ze chcesz zbawic swiat - dla dobra innych sie "poswiecilas" - jak matka teresa ...

Gość xantrypa
niepotrzebnie z siebie po drodze szmate zrobilas- mialo byc !

Gość gość
mam nadzieję ,że kiedyś poznasz faceta poza którym nie będziesz widzieć świata i jakaś Twoja "koleżanka" postąpi tak samo jak Ty.

Gość gość
Mam nadzieję że chociaz troche zarobiłaś

Gość policyjna czapka
Tak będzie. Karma ją dopadnie.

Gość caberg
ci, ktorzy pisza, ze zrobilas z siebie szmate czy dziwke, to tylko marionetki w rekach facetow... juz tak bardzo przesiakly swiatopogladem mezczyzn, ze nawet nie wiedza, jak miec swoj wlasny kobiecy punkt widzenia... co do twoich wyrzutow; nie wiem czy powinnas je miec czy nie. ja z facetem, ktory mnie zdradzal bym zerwala, ale takiej zmiji za przyjaciolke tez bym nie chciala miec przy sobie. to z kim mnie kurviarz zdradzi to tylko kwestia czasu, najbardziej by mi bylo przykro gdyby to wlasnie na 'przyjaciolke' trafilo.

Gość jezewo stare nad menem
a ty caberg- ty dopiero masz narabane pod garem, - jak to pierdo-lisz " nawet nie wiedza jak miec swoj wlasny punkt widzenia- aaa kobiecy" bo kobiety powinny miec swoj punkt widzenia i roochac sie gdzie popadnie aby nie byc marionetka w rekach facetow - TY JESTES CHORA KOBIETO !!!

Gość gość
nie, jesteś wolną osobą i możesz uprawiać seks z kim chcesz. Wyrzuty sumienia to powinni mieć ci faceci, to oni obiecują coś swoim partnerkom a nie ty. Nie wiem czemu seks jest traktowany tak wyjątkowo a to tylko fizjologia, nie ma co do tego dorabiać ideologii.

Gość caberg
oczywiscie, ze kobiety powinny miec swoj punkt widzenia, i nie powinny czuc wyrzutow sumienia bo chca miec z seksu tyle przyjemnosci i z roznymi osobami co faceci :O jak facet ma setke kochanek to jest ogier, jak kobieta to dziwka :O wymysl facetow a jesli powtarzany przez kobiety to jets to zbrodnia na nich samych :O jezeli jestes kobieta i tego nie rozumiesz to strasznie mi cie zal :(