Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modernbarossa

A moze pazdziernik 2013 ? :) Zapraszam mamusie : )

Polecane posty

Gość modernbarossa

czesc wszytsim . Jest wiele topikow o takiej tematyce , ale albo umieraja albo ciezko sie wkrecic jakos w nie . Wiec zakladam nowy , amma nadzieje ze tos jedna do mnie dolaczy . Ja sama jestem w 22 tygodniu , termin mam na 17 pazdziernika :)

witaj, ja mam termin na sam poczatek pazdziernika, chociaz wszyscy lekarze coraz bardziej sklaniaja sie ku koncowce wrzesnia.

Gość modernbarossa
witam , ja milo ze tos juz dolaczyl , u mnie wlasnie tez sie laniaja coraz blizej wrzesnia ale no sie okaze ja to naprawde bedie raczej nie mozemy tego sobie sami zaplanowac . A juz wiesz jaa plec ? U mnei bedzie chlopiec . A wyprawe juz kompletujesz ?

tez bedziemy miec chlopca :) jesli chodzi o wyprawke, to ubranka do rozmiaru 68 mam juz skompletowane, sle to zupelnie przypadkiem, bo akurat zalapalam sie zarowno na likwidacje sklepow smyka i mothercare. jesli chodzi o 'grubsze' sprzety to mam zrobiona liste co bedziemy potrzebowac a za kompletacje zabiore sie w lipcu, sierpniu. i tak pewnie wszystko kupimy przez internet.

Gość modernbarossa
u mnie neisttety wyprawa slabo idzie jaos nie moge sie zmobilizowac ,ostatnio mialam ciezlie dni po prost oropnie sie czulam chyba przez te zmiany pogody ale teraz juz lepiej wiec mysle ze zaczne znow kupowac powolutku juz bo tak naprawde nirewiele czasu nam zostalo. A grubsze sprzety to jedna odlozylismy na sierpien nie ma sensu kupowac wczesneij choc roznie moze byc: ) Ja nie wiedzialam wczesniej jaa plec i raczej upowalam uniwersalne ale teraz moge juz typowo dla chlopca choc wcale nei zamierzam tylo na niebiesko go ubierac . Synus pienie sie ze tak powiem rozkraczyl namw czoraj na badaniu :

no ja zrobiłam te zakupy tylko dlatego, ze trafily sie okazje i to jeszcze za namowa olezanki. normalnie planowalam sie za to zabrac w lipcu w czasie wyprzedazy. szczerze mowiac jakos bardzo mi sie nie spieszy do kompletowania tych wszystkich klamotkow...

Gość modernbarossa
dla mnei taie zaupy to sama czysta przyjemnosc , mimo tego ze jestem mloda mam 22 lata to jest to dziecko upragnione i wyczeiwane wiec nie moge sie doczac az bedzie przy nas :)

ja staram sie podchodzic do tego na spokojnie. zdecydowalismy sie z mezem na dziecko bo stwierdzilismy, ze to juz po prostu najwyzszy czas. udalo nam sie podczas pierwszego cyklu a ciaza przebiega bez zadnych komplikacji. co mi w sumie najbardziej zaprzata glowe to to, ze sporo juz przytylam - 10 kg, a ze wzgledu na problemy z kregoslupem musze ograniczac teraz wszelka aktywnosc, wiec boje sie czy nie bede miec problemow z powrotem do normalnej wagi po porodzie. poza tym, wydaje mi sie, ze mamy sytuacje pod kontrola wiec staram sie przez te ostatnie miesiace 'wolnosci' skupic na tym co jeszcze chcialabym zrobic dla siebie.

Gość modernbarossa
wlasnie ja mam na oderot , przytylam zaledwie moze z dwa kilogramy ale czuje sie jaby z 20 . Kregoslup szwankuje powoli i czasem az ruszyc sie ciezko tak boli w krzyzu :c

2 kg? wow, zazdroszcze... ja obawiam sie, ze pod koniec ciazy bede wygladac jak hipopotam ;)

Gość modernbarossa
jestem z natury bardzo szczupla wiec chcialabym wiecej rpzyyc i miec nadzieje ze mi zostanie :) Jasne ze mozna zapraszamy zapraszamy :D