Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdffsa

Ile może kosztować ubezpieczenie samochodu wartego 4tys ?

Polecane posty

Gość gość
No to wychodzi różnie, najlepiej obczaj sobie na jakiejś porównywarce, np. www.rankomat.pl

Gość gość
Ja swoje ubezpieczenie wyszukałem przez serwis www.rankomat.pl Pewnie sporo osób akurat z tej stronki korzysta. Mają kilkadziesiąt różnych ofert skupionych w jednym miejscu, więc ryzyko że się przepłaci jest tutaj żadne, bo wszystkie oferty są podane jak na dłoni trzeba sobie tylko wybrać tę optymalną. Ja zamawiałem OC internetowo i szybko poszło, bałem się, że dłużej formalności zajmą powiem szczerze.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ONA

Gość manamana900
to moze byc bardzo rozna cena, wszytsko sie liczy i ma znaczenie. zglos sie z tym pytaniem do andiw brokers, to sa swietni doradcy ubezpieczeniowi i znaja sie na swoim fachu.

Gość jurek33s
W kwestii porównywarek to bym patrzył przede wszystkim na to jak dużo ofert biorą pod uwagę. Im więcej tym oczywiście lepiej bo jest większa pewność, że faktycznie dobierze się tę najtańszą, a nie tę, która jest opłacona, żeby była promowana. Ja mam dobre doświadczenia z Rankomatem -http://rankomat.pl. Tutaj porównują ponad pięćdziesiąt różnych ofert, także rzeczywiście biorą pod uwagę cały rynek, a nie tylko jakiś jego wycinek.

Gość marcin442
Mi pomogło sprawdzenie OC przez porównywarkę (korzystałem z tej -http://najtaniejuagenta.pl). Każdemu coś takiego polecam. Dużo czasu się na to nie traci, a człowiek przynajmniej nie kupuje kota w worku, tylko ma jako taki obraz rynku, promocji, zniżek. Jakbym miał tak osobno każdą ofertę sprawdzać to by mi doby nie starczyło chyba.

Gość gość
Dobre zestawienia przygotowuje serwis www.najtaniejuagenta.pl . Wszystko jest przejrzyste czytelne, a jak chciałam o parę rzeczy dopytać to dostałam szybką odpowiedź przez telefon. Samą polisę można było online kupić, ale wolałam temat zamknąć telefonicznie, mam większy spokój jak z kimś rozmawiam, niż jak sobie wyklikam i zatwierdzę ;) Jestem chyba starej daty, kontakt z drugą osobą daje mi większą pewność, że kupiłam dokładnie tę polisę którą chciałam.

Gość vastedd
Tak czy siak trzeba się nastawić że za OC i AC się trochę zapłaci. A im mniejszy staż tym gorzej. Ja szukałem ostatnio polisy przez porównywarkę na http://rankomat.pl to nawet nie najgorzej wyszedłem. Jak rozmawiam ze znajomymi, to wychodzi na to że ja będę płacił najmniej, chociaż mam podobny samochód jak kumple i mniej więcej tyle samo doświadczenia.

Gość berggg
Mi się udało realnie zaoszczędzić korzystając z porównywarki, dokładnie na stronie rankomat.pl wypełniałem kwestionariusz – szybko poszło, tabelki są czytelne, duże, nie musiałem się domyślać – gdzie co wpisać, dostałem info zwrotne praktycznie po paru chwilach.

Gość gość
Na zdrowie mi wyszła zmiana ubezpieczyciela ostatnio. Nowej polisy szukałem przez porównywarki, ostatecznie najlepsze warunki znalazłem przez tę – http://kalkulator-oc-ac.auto.pl, płacę jakieś 20 procent mniej przy tych samych warunkach bo OC i tak jest ustawowo ustalane.

Gość gość
Mnie korzystnie wyszło w Concordii, mam u nich polisę od lat i jestem zadowolona. Nie zmienię ubezpieczyciela przez najbliższe lata na pewno

Gość Online Expert Compensa
Cena będzie zależała od zakresu wykupionego ubezpieczenia. Na pewno oprócz standardowego OC warto rozważyć dołączenie NNW do ubezpieczenia samochodu, bo dzięki niemu ubezpieczyciel wypłaci kierowcy i pasażerom odszkodowanie, gdy ucierpią w wypadku komunikacyjnym w Polsce i za granicą. Podobnie jest z assistance, które zapewnia przede wszystkim pomoc w momencie nieplanowanego unieruchomienia auta (np. holowanie lub pomoc w „odpaleniu” silnika, gdy rozładuje się akumulator). Co do AC – ta polisa nie jest obowiązkowa, ale zdecydowanie warto zastanowić się nad jej zakupem. AC pozwala na naprawę tych uszkodzeń auta, które powstały z winy jego właściciela (np. zniszczony przedni błotnik w wyniku „parkowania” na znaku drogowym) lub zostały spowodowane przez niezależne czynniki, takie jak warunki atmosferyczne (m.in. silny wiatr, obfite opady deszczu) czy atak wandali. Polisa AC umożliwia również otrzymanie rekompensaty w przypadku kradzieży samochodu. Warto wspomnieć, że assistance w razie wypadku dodajemy w Compensie gratis do ubezpieczenia AC.

ZA wysokie OC/ AC? Nie przepłacaj! Znajdz ubezpieczenie tańsze nawet o 517 zł. Wybrane ubezpieczenie będziesz mógł od razu kupić online lub u agenta. ---> www.ofertanaauto.pl ---> www.ofertanaauto.pl ---> www.ofertanaauto.pl

Gość Ania14

Warto się udać po tanie Oc do Cuk, mają bardzo dużo ofert TU i można znaleźć bardzo tanie ubezpieczenie