Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoinformowana123

biust mi urósł po 20 r.ż???????????????????

Polecane posty

Gość niedoinformowana123

witam czy to mozliwe ze biust rosnie po 20 roku zycia? nie jestem w ciazy,nie przytyłam nie jestem przed okresem a piersi lekko bolą i doczuwam dyskomfort. prawie nie miałam biustu a teraz jest co złapać :) któraś z Was tak miała?

Gość swed
pokaz ocenimy :)

Gość niedoinformowana123
nie bierzemy własnie. zmiana jest widoczna. juz 2 osoby (mama,i facet) które mnie widza bez stanika zauważyły róznice.

Gość to przez
hormony z pewnością, których poziom nie zależy wyłącznie od wieku ale także od wielu czynników zdrowotnych. Może to być całkowicie naturalne w twoim przypadku.

Gość gość
mama cie widzie bez stana?? :D

A cóż w tym nadzwyczajnego że ją matka bez stanika widzi? :D matki się wstydzić? :D Ile ty masz lat dziecko, ze cię coś takiego zaszokowało?

Gość gość
21 i w zyciu nie pokazalam mamie piersi odkad zaczelam dojrzewac itd..

Gość ślepa jest milosc taraara
mojej matce urosły jeszcze po 30, trochę mnie to pociesza że może kiedyś też będę miała takie. póki co 20 na karku a tu nic ciekawego pod bluzką

Gość gość
nosisz bluzki jak nie masz cyckow? po co ??

Skoro masz 21 i twoja matka cię nigdy nago nie widziała odkąd przestałas być dzieckiem to ci współczuję. Taka pruderia to jest rodem ze średniowiecza. Jjeszcze tylko kąpiel w plociennej koszuli pozostaje. Ale rozumiem, że to nie twoja wina bo coś takiego wynosi się z domu rodzinnego i najwidoczniej ta pruderia została ci wpojona przez rodziców. Ja tam moja matkę nie raz nago widziałam, ona mnie - tak samo jak siostra czy teraz moja córka. Owszem, to może być trochę krępujące ww stosunku do płci przeciwnej, ale żeby się córka matki wstydziła albo matka córki to dla mnie jakąś kosmiczną paranoja.

Gość gość
nie nie no ale nie rozumiem po co mialaby mnie widziec nago???????

Bo się np właśnie przebierasz? Bo chcę wejśc do łazienki akurat kiedy się kapiesz? Bo przymierzasz sukienkę i chcesz zapytać czy pasuje? Bo tysiąc innych powodów?

Gość gość
no to wtedy sie grzecznie czeka az ktos wyjdzie i juz a jak pokazujesz sukienke to chyba piersi masz zasloniete? tylko moj facet mnie widzi nago nie ma mowy i mamie czy siostrze wiadomo w samej bieliznie ok, ale jakbym byla w wannie zupelnie naga... nie moglabym tak

Gość ślepa jest milosc taraara
noszę bluzki bo jakieś tam cycki mam, ale moim zdaniem są jeszcze za małe i niezbyt jak dla mnie ciekawe. :P chciałabym żeby były większe niż c.

Kotuś, twoje zahamowania sa twoja sprawą. Dla mnie to tworzenie nieistniejących barier i tyle. Ja cię nawracać nie będę, bo mi to zwisa komu się pokazujesz a komu nie. Rozsmieszylo mnie tylko twoje zdziwienie że autorka się pokazuje i chciałam ci uświadomić, ze to nie jejj zachowanie jest dziwne, ale raczej twoje.

Gość gość
nie chodzilo mi o to ze jej zachowanie jest dziwne nie dyksryminuje go tylko mnie zdziwilo bo ja tak nie umiem

Dokładnie poka tzytze ;) Ocenimy ten twój "dyskomfort"> chociaż jak masz pokazywać sterczące szczurze ryjki, to faktycznie sobie daruj. Rozdepczą cię niemal wszyscy i tyle będziesz miała radochy że ci urosły.

" noszę bluzki bo jakieś ta 13.06.13 m cycki mam, ale moim zdaniem są jeszcze za małe i niezbyt jak dla mnie ciekawe. chciałabym żeby były większe niż c.ślepa jest milosc taraara" I A czy jesteś absolutnie pewna, że nosisz odpowiedni rozmiar stanika? Czy jesteś z tych co uważają, ze 75C to jedyne co na nie pasuje w sklepie? :P

wio. :O popychacz taki, bo już takie gówno jest na forum, w sensie technicznym rzecz jasna, że aż chce się oddać mocz na buty osoby odpowiedzialnej za tą sytuację.

Gość gość
moja nauczycielka gdy przyszła do szkoły była deską- dwa sęki sterczały jak się podnieciłaa po 3 latach tak urosły że chłopaki sobie konia walili pod ławkami

I jest deską, tylko tak na was działa że wam fujary rosną..Chyba nie chcesz powiedzieć że walicie pod swoje panie od środowiska. :P

nei nei :) jej zachowanie jest dziwne? tez bym się ubrała jakby ktoś mi chciał wejść do łazienki to nie jest dziwne. Jak mam ochotę pokażę mamie i nawet dziadkowi bo karmiłam dziecko przy rodzinie ale jak nei nei mam ochoty to nic nie pokazę i już :)

Może ssobie implanty zrobiła za te łapówki co wasi starzy jej wciskali żeby was do następnej klasy przepchnela. :P I Nowy, kafe jest zbyt uboga w emoty i palców nie ma :( Mogę tylko język pokazać ( :P )

" nei nei jej zachowanie jest dziwne? tez bym się ubrała jakby ktoś mi chciał wejść do łazienki to nie jest dziwne. Jak mam ochotę pokażę mamie i nawet dziadkowi bo karmiłam dziecko przy rodzinie ale jak nei nei mam ochoty to nic nie pokazę i już Marokam" I Wy to jesteście jacyś po**bani, czy ja? Jakby się twoja matka właśnie spieszyla na autobus a zapomniała zabrać torebki z łazienki chwile przedtem niż ty weszlas do wanny to kazałabyś jej czekać aż się ubierzesz, czy po prostu powiedziała wejdzi sobie weź? Czy ja napisałam gdzieś ze jest dziwna, bo nie pokazuje matce cyckow na zawołanie? Oczywiście, ze nikt nie paraduje przed innymi nago bez powodu, ale jak np jestem z matka, siostra czy córka na plaży to nie robię paniki jak się mamy przebierać w jednym pomieszczeniu i nie zakrywam się ręcznikiem ani nie każe jej wyjśc. Skoro was coś takiego szokuje to ja nie wiem co byście zrobiły mieszkając poza Polska i np miały korzystać w szkole ze wspólnych prysznicow czy szatni? :D to dopiero szok kiedy 15 dziewczyn lata na golasą :P

moja matka widziała moje cycki nie dalej jak tydzień temu. nie mogę sobie z tym poradzić :O nie śpię po nocach, unikam z nią kontaktu... jak żyć po czymś takim???? 😭