Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoinformowana123

biust mi urósł po 20 r.ż???????????????????

Polecane posty

oj przestań, mówię za siebie że nie jest to dziwne dla mnie ze nawet jak się jej spieszy to zakryję się i dopiero sobie wejdzie do łazienki. Przecież nie mów mi że jestem nienormalna bo chcę to pokażę nie to musi poczkać 1 sekundę. :)

A skąd ten zaszczyt? :D P. S. Tylko nie zacznij do mnie pisać "mamo" :D

Marokam - a gdzie ja napisałam, ze nie może poczekać tylko, ze musi pokazać? Mnie rozsmieszyl wpis ze owa osoba była zaskoczona, ze w ogóle matka widziała ja bez stanika. To chyba różnica, co? To nie było stwierdzenie "chcę, to pokaże, nie chcę, to nie" tylko okrzyk zdziwienia, ze w ogóle pokazała się bez stanika. A ty tu kombinujesz z chceniem, nie chceniem itd. To chyba oczywiste, ze robimy tak, jak chcemy - rzecz w tym, ze ta dziewczyna w ogóle nie chcę bo ja to zawstydzą i dla mnie taka postawa jjest dziwna, bo jak napisałam wcześniej - stwarza bariery tam, gdzie ich nie ma.

znasz się na cyckach, a dokładniej na tym w czym je nosić, jak nikt inny :P to jak słać, czy nie słać? 😴 xxx co do tematu: nie róbcie afery tam gdzie nie ma potrzeby; a pod prysznicem czy w przebieralni na basenie to jest tak, że te co się najbardziej zakrywają ciągle zerkają na cudze c*pki ;)

- omg mama zobaczyła pierś- faktycznie wielkie mi halo, rozumiem że się zdziwiłaś jej przerażeniem ale wybacz że ja się tez trochę dziwię że u ciebie to aż tak normalne i powszechne. Może to dlatego że moja bratowa mi cos raz opowiadała i nagle wtrąciła że kąpała się z mamą. Zapytałam po co z mamą, na co ona odpowiedziała że chciały porozmawiać. Mozna w pokoju no ale widocznie u niej to normalne że każdy pokazuje sie półnago, nawet dla taty i sie nie wstydzi. Ja np nie widzę w tym sensu.

Gość gość
nei nei....kobieto od razu przypuszczasz atak i widzisz skrajną pruderię w tym że ktoś odczuwa bardziej swoją intymność niż ty? Ja też od kiedy zaczęłam dojrzewać nikomu poza chłopakiem a potem mężem nie pokazałam się nago i nie wyobrażam sobie ot tak oglądać mamę nago. Po co niby???? Chora nie jest....! Szanuj swoją intymność, nie szafuj nią tak bo kiedyś córka się zaczerwieni i powie mama.....ubierz się...... Uważasz że to jakieś świadectwo wzajemnego zaufania? Urządzacie profilaktyczne posiedzenia na golasa? Może po prostu obcy faceci za często oglądali twoje wdzięki i taka bezpruderyjna się zrobiłaś. Ja uważam że to nie jest normalne, w każdej chwili wyskoczyć z majtek lub pokazywać sutki.To są miejsca związane z seksem, erotyzmem kozo i właśnie dlatego wywołują zawstydzenie u normalnej osoby. Twój cytat który poniżej załączę jest wręcz żenujący kobieto ty krytykujesz że rodzice źle kogoś wychowywali, bo nie rozbiera się do naga bez problemu?? Skąd ty się urwałaś.... "Taka pruderia to jest rodem ze średniowiecza. jeszcze tylko kąpiel w plociennej koszuli pozostaje. Ale rozumiem, że to nie twoja wina bo coś takiego wynosi się z domu rodzinnego i najwidoczniej ta pruderia została ci wpojona przez rodziców"

Podtrzymuje to, co napisałam - takie zachowanie jest wyrazem skrajnej pruderii (bo kolejnym stopniem i chyba ostatnim jest tylko wstyd przed pokazaniem się nago mężowi - bardziej wstydliwa kobieta już być nie może). Oczywiście musisz pojechać po bandzie i zarzucić mi, ze skoro nie czuje wstydu przed matka czy siostra to musiałam się puszczać na lewo czy prawo. Zaskocze cię może kiedy napisze, ze matkę i siostrę miałam znacznie wcześniej niż chłopaka. Niepojęte, co? Ze czasami żeby zaoszczędzić czas korzystalysmy z łazienki jednocześnie i np jedna brała prysznic kiedy druga w tym czasie się małowala. To jest SKRAJNA pruderia bo kobieta NIE MA bliższej osoby w rodzinie niż matka albo siostra. To w twojej głowie brak skrępowania nagościa jest "gapieniem się na suty" bo ci się w głowie nie mieści przez własne zahamowania ze można nagości w ogóle nie rozpatrywać przez warstwę seksualna. To już Muzulmanki sa bardziej pod tym względem wyzwolone, bo one się tylko obcym nie mogą pokazywać, ale między sobą już sztucznych zakazów nie robią. To JEST skrajna pruderia.

Gość gość
co ta za durny pomysł, żeby pozwalać na siebie patrzeć nago komuś innemu niż parterowi i lekarzowi? jesteście chore, czy jaja sobie robicie:O fuj:O