Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oksana334

Mój facet zaczął nową pracę a razem z nim w biurze siedzi piękna dziewczyna:(

Polecane posty

Gość jooooannna
a ja jestem z drugiej strony barykady, ja też mam pracę biurową ale pracuję w większości z mężczyznami i mój facet jakis czas temu tak "szalał" ze swoją zazdroscia ze było cieżko, w ogóle mam wielu kolegów i mamy kontakt typu jakas kawa jak sie spotkamy, pogadamy. Musiałam wiele rzeczy przeforsowac wiele dać zapewnień. Teraz jest ok ale na dłuższą metę już ciężkawo sie robiło..... Ja na twoim miejscu powiedziałabym mu o swoich obawach, ale raz czy dwa razy, zobaczyla jak bedzie reagował... Moze tak jak mnie.. nie interesują go inne osoby... a jesli tak... to odpusc go sobie

Gość monisssiiiiaaa
przeciez ona moze miec gdzies twojego faceta - moze ma swojego jak jest ładna to na bank coś sie w jej życiu uczuciowym dzieje

Gość oksana334
jooooannna jak mu powiem to stwierdzi że mnie kocha i żebym nie przesadzała a w biurze z nim nie będę siedzieć więc nie będę też wiedzieć co robią, czy flirtują czy nie. Ona jest narawdę śliczna nie wierzę że jakiś facet może się jej oprzeć. Mój chyba nie jest wyjątkiem :O już popadam w jakąś paranoje chyba :(

Gość oksana334
taa na pewno ma go gdzieś :o widziałam jak na niego patrzy jak się szczerzy i uśmiecha i to jej "do zobaczenia jutro" :o na facebooku już walnęła komentarz pod zdjęciem mojego faceta " no nieźle:)" faktycznie ma go gdzieś.

Gość jooooannna
no też walsnie! moj facet też zaczął robić paranoję... zaczła wybitnie często dzwonić jak byłam w pracy, sprawdzac mi telefon, podejrzliwie patrzec jak później wróciłam z pracy albo spotkania.... predzej ta paranoja was doprowadzi do końca niż ta dziewczyna... Uspokój sie ochłoń, powiedz mu na spokojnie i troszke z żartem " Oj kochanie nizlą laske tam w biurze masz, zebyś tam za bardzo nie zakolegował sie z nią" wydaje mi się ze jak bedziesz teraz wyskakiwała z jakimiś poważnymi tematami to się zastanowi dlaczego tak mówisz czy wątpisz w jej uczucia? a wtedy uważniej zacznie też sie przygladac koleżance z biura, bo skoro Ty w niej widzis zagrozenie to moze nie cenisz sie na tyle wysoko? Wiesz ze faceci lubia laskie które sie cenia:) powodzenia

Gość monisssiiiiaaa
zresztą to chyba jakas prowokacja bo jestem pewna że kilka miesięcy temu czytalam taki sam temat - przestań wklejac te bzdety ciągle :O

Gość oksana334
jooooannna, ja nie chce nic mu mówic o tej dziewczynie bo nie chce wyjśc na zazdrosną i zakompleksioną. Takie wspominanie że ma fajną laskę w biurze też brzmi dziwnie, nie chce w ogóle poruszać tego tematu i zwracać mu uwagi na tą dziewczynę. Ja nie wiem jak to zaakcetować, mam nadzieję że mi to minie z czasem :o

Gość Bardzo trudna sytuacja
Jeśli dziewczynie wpadł w oko, ro sytuacja jest jeszcze trudniejsza. Autorko, tak naprawdę nie masz na to wpływu, nic nie zrobisz. Ja widzę jednakże jedną naprawdę dobrą stronę tego i w ten sposób o tym pomyśl - to test dla Twojego faceta, dla waszego uczucia. Jeśli on go zda - jaką mogłabyś lepszą gwarancję otrzymać, że Cię kocha naprawdę? A jeśli nie zda, to też dobrze się stanie, bo dowiesz się, że nie było warto.

Gość oksana334
monisssiiiiaaa , chyba sobie żartujesz :o

Gość kolonko m.
dawaj jej fote!!!!!!

Gość kolonko m.
tak sobie myślę że może przesadzam że może ona wcale nie jest ładna że sobie coś uroiłam i mi się wydawało ale potem oglądam jej zdjęcie i szlag mnie trafia :O ciekawe ile będę się katować jej fotkami :o "to test dla Twojego faceta, dla waszego uczucia" to jedyny wbrew pozorom plus tego wszystkiego bo też myślę że to taki test dla nas i jak on nie zrobi żadnej głupoty tu będe mu ufac o wiele bardziej. Tylko że czekanie na to czy się sprawdzi czy nie mnie wykonczy.

Gość oksana334
ostatnia wiadomośc miała być do kolonka

Gość oksana334
Moje obawy nie są bezzasadne bo przecież gdybym spotkała przystojniejszego faceta, lepiej wyposażonego to też mogłabym mojego zostawić, niestety kij ma dwa końce :-(

Gość oksana334
ostatni podszyw :o

Gość oksana334
Ja już chyba wariuję, nie wiem czego chcę :-O

Gość oksana334
dobra nie mam już co tu pisac, zaczęly się podszywy, dzięki za rady.

Gość oksana334
albo nie, poradźcie coś, zrobić mu awanturę, jak myślicie? :-O

Gość oksana334
a może jednak awanturę i loda na zgodę, choć lepiej chyba awanturę jednak wcześniej miałam rację.

Gość oksana334
tak awantura to najlepszy pomysł ach te podszywy idzcie sobie akysz :O

Gość oksana334
Jutro mu sprawdzę bieliznę jak wróci z roboty, nie dam się :-O

Gość oksana334
Niech tylko poczuję to jej wszystkie kudły wydrę :-O