Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOSZTY UTRZYMANIA

Zlikwidować wszystkie Urzędy Pracy! Koniec utrzymywania urzędników-nierobów!

Polecane posty

Gość KOSZTY UTRZYMANIA

Roczny koszt utrzymania jednego urzędnika rządowego wynosi 137 tys. zł. Pieniądze wyrzucone w błoto.

Gość gość
Jestem za! Ale nasze zdanie i opinia - obywateli - sa nic nie warte.. :(:(:(

Gość karolinka14982772
siedza w tych urzedach pracy i caly dzien pija kawe. o pracy od tych pan mozesz zapomniec.

Gość gość
urząd pracy daje prace tylko tym co tam pierdzą w stołki.

Gość gość
ale patrzcie jakie to niesprawiedliwe - inni naprawdę pracują, czy to na kasie, czy to na budowie, PRACUJĄ. A urzędnicy? Obijają się cały dzień, chodzą na pogaduszki do znajomych z pokoju obok, robią kawki i herbatki. Ich praca polega na przemieszczaniu się z pokoju do pokoju.

Gość gość
Najgorsza jest swiadomosc tego, ze NIC na to nie poradzimy :(

Gość gość
w Polsce nie ma demokracji wiec nic z tym nie zrobimy

Gość ja damą,a ty rycerzem
Całkowicie Cie popieram! Urząd pracy jest tylko po to, żeby dać pracę tym, którzy tam pracują, a oni i tak nic nie robią, pieprzone lesery i jeszcze mają jakieś wąty jak się o coś grzecznie zapyta. Rozp*******ć to wszystko w chooj!!

Gość gość
O taaaak! Jestem za! Ile razy o tym myślałam odwiedzając ten przeklęty urząd a jakaś naburmuszona panna z łaski mnie przyjęła. Wg mnie każdy powinien być odpowiedzialny za własne zatrudnienie. Jak mają mi w urzędzie kazać z listą biegać po pracodawcach i prosić się o pracę to mogę równie dobrze zając się tym sama. Wg mnie powinny istnieć tylko prywatne firmy, pośrednictwa pracy z ofertami, itp. A UP- sajonara!!!!!!!!!!!

Gość gość
no wlasnie przeciez isteniaj posrednictwa pracy - prywaciarze i oni daja wiecej zatrudnienia niz urzad P. a jesli juz sie zdarzy jakas robota to jest po znajomych pracownikow rozprowadzana a dopeiro potem zapewne na tablicy wisi kilka tygodni

Gość gość
Urząd Pracy to jest porażka, a zwłaszcza ich szkolenia- jeszcze nie słyszałam żeby ktoś kto się o nie starał- je dostał. Pewnie szkoli się rodzinka urzędniczek za free

Gość gość
ja keidys miaalm staz i szkolenie ale teraz by sie dostac to nie ma szans nawet na staz chyba ze po znajomosci na to wychdozi. U mnie w UP klamali, mi mowili ze stazy nie ma a kolezanka dziwnym trafem dostala staz i to ejden za drugim