Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulinarabarbar

male kotki zagryzone /córka placze

Polecane posty

Gość Paulinarabarbar

Corki kotka urodzila 4 kociaki ,byly zamkniete w pomieszczeniu na podworku a matka do nich chodzila i je karmila ,dzis corka idzie zobaczyc kotki a one byly zagryzione i bez czesci ciala a jeden bez glowy na dodatek strasznie duzo krwi ,kiedy juz sie wyplakala pomyslala o grobie dla nich i modlitwie ,myslicie ze jest to dobry pomysl ? pozwolic jej na to ? jesli tak to moze znacie jakas modlitwe za zwierzeta ? slyszalam ze jest taka ale ie mam pojecia jaka

Gość gość
wdf ;/ ?

Gość gość
To bardzo smutne:( oczywiscie powinniscie wyprawic pogrzeb kotkom, dzieki temu corka latwiej zniesie, dziecko napewno mocno przezywa to co widzialo. Na koci grob bedzie mogla przynosic kwiatki itd. Modlitwy nie znam ale nie trudno wymyslic ja samej jesli jestes religijna;)

Gość Paulinarabarbar
super :) dzięki wielkie ,coś się wymyśli żeby było jej rażniej to mogę razem z nią

Gość gość
O pewnie! Pogrzeb kotkom! hahahahahah a ostatnio najeżdżały na dziewczyny, które straciły dzieci w ciąży i chciały im pokropek zrobić, że płód to nie człowiek. Ręce opadają! w dzisiejszych czasach nawet maskotki czy zwierzęta sa ważniejsze od LUDZI! SZOK!

Gość wkurzonaaa
rozpacz dziecka trzeba traktować zawsze bardzo poważnie, nie należy dziecka ośmieszać, lekceważyć jak to robią co poniektórzy, w dodoatku zobaczyła taką makabryczną scenę... jak najbardziej pomóż jej pochować te kotki, ułóż jaką pseudomodlitwę w stylu że teraz kotki są szczęsliwe w kotkowych niebie itp. kto kocha szczerze swoje dzieci i zwierzęta zrozumie :)