Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaciekawiona mama :)

Becikowe komu sie nalezy?

Polecane posty

Witam, mam 19 lat i jestem w 29 tygodniu ciazy nie ucze sie i nigdy nie pracowalam jestem na utrzymaniu rodzicow , moj chlopak stracil prace z powodu redukcji etatow i jak wiadomo teraz ciezko o prace ale jest w trakcie poszukiwan, o ciazy dowiedzialam sie w 17 tygodniu ciazy wiec to chyba jak na becikowe troche za pozno ... Chcialam sie zapytac czy mam szanse na jakies pieniadze?? albo pomoc z mopsu ? chcialabym chociaz troche odciazyc rodzicow..

Gość gość
Nie należy Ci się, chyba że dogadasz się z prowadzącym :)

Gość gość
skoro nie pracowałaś to do zasiłku z mopsu jak i do becikowego będą się liczyć dochody całej twojej rodziny/

Gość gość
nam becikowe uratowało d**ę, partner miał zastój w pracy i nie było wypłat przez 6tyg. hehe tysiąc?tysiac i ubezpieczenie na mnie i jego-2500 razem plus becikowe-cale 3,5 zylismy z tego przez 6tyg i nastepne dobre tygodnie.

Ale daliscie rade i to jest najwazniejsze ! Wspolczuje Ci kochana ale mam nadzieje ze juz nigdy nie bedziesz musiala byc w takiej sytuacji pozdrawiam :*

z ginekologiem zeby mi wystawil zaswiadczenie? nie wiem glupio sie tak plaszczyc chociaz i tak watpie ze to zaswiadczenie by wystawil bo on jest na emeryturze i sobie dorabia wredny jest strasznie eh nie wiem co zrobic