Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siny i spuchnięty palec dłoni u 1,5roczniaka

Polecane posty

Gość gość

Moja córcia przedwczoraj przytrzasnęła sobie paluszki w drzwiach, dziś jeden z paluszków jest spuchnięty i bardzo siny.Mała nie płacze, rusza rączką i paluszkami,choć tego spuchniętego w pełni nie prostuje. Czy moze on być złamany? Czy jeśli byłby złamany to by płakała? Zaraz udam się do apteki,ktora jest od 15stej czynna, ale może ktoraś z mam się wypowie? Czy jechać dziś do szpitala czy poczekać i poobserwować? Z góry dzięki!

Gość gość
do apteki? do szpitala na przeswietlenie palca yebnieta mamusiu ja piedole, no skąd sie takie kretynki biora?????????????

Gość gosc-autorka
Ja też uważam,że powinnismy jechac na przeswietlenie, ale mąż jest w pracy,dzwoniłam i powiedział żebym nie panikowała.

Gość gość
to jeszcze nie byłaś z dzieckiem u lekarza ja jebie na co ty czekasz

Gość gość
a po co ci mąz potrzebny? o taksówkach słyszalas??bierzdzieciaka i jedz na przeswietlenie tępa strzalo!!!! takcy debile jak ty i twoj maz nie powinni sie rozmnazac

Gość koletka
Ja miałam taką sytuacje 2 miesiące temu i od razu pojechałam na pogotowie żeby prześwietlili na co miałam czekać? syn nie płakał normalnie się zachowywał ale palec spuchł od razu i był bardzo siny przez chyba tydzień. Na szczęście nie był złamany ani pęknięty nie rozumiem jak można się zastanawiać nad takimi oczywistymi rzeczami jak chodzi o zdrowie dziecka.

Gość gość
Mój młodszy brat gral z tatą w piłke(było to 10 lat temu). Stal na bramce mając 8 lat chyba? Tata kopną mocniej trochę i brata piłka trafiła w przedramię(lekko nad nadgarstkiem). Nie płakał nic a nic. Na drugi dzień reka spuchła ale brat się nie skarzyl. Na trzeci dzień pojechali na przeswietlenie bo reka była spuchnietai siniak był w tamtym miejscu-reka okazala się pęknieta i gips na 6 tygodni od dłoni az pod pache:O ja bym pojechała z dzieckiem.