Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćeeeeeeee

mam pytanie do uzytkowniczek kuchni z Ikei

Polecane posty

Gość gość
oj na psychologa ani detektywa prostaczko sie nie nadajesz:D i za mądra to ty nie jestes też:D, ale nie ja z toba mieszkam:D

Gość gość
A widzisz. :D Uderz w stół a nożyce się odezwą. Już ja wiem jak ty masz "ładnie"... tjaa. :D

Gość Olej ja. Trole sa zawsze
'bidne' i dlatego sa chamskie i zlosliwe z zazdrosci i beznadziejnosci. Ludzie z dobrym zyciem sa zazwyczaj mili dla innych i grzeczni, bo nie czuja potrzeby wyladowywania sie na innych, zeby podniesc samoocene, ani nie sa wulgarni i prostaccy. :o 🖐️

Gość gość
No ja wiem. :D Dlatego mam z niej tylko ubaw. Choć w gruncie rzeczy trzeba takim ludziom współczuć.

Gość gość
no ja wiem, mam z niej ubaw:D

Gość gość
a nawet nie wiecie,ze mam tu staly nick i bardzo mnie tu lubicie:D a teraz wyzywacie od Trolii, oj wy kafetrianki:D a jutro zaloze temat i inzcej bedzicie pisac:D banda idiotek:D

Gość gość
Dziunia my love to ty kochanie?

Gość tasia600
A ja uwazam ,ze ikea ma duzo fajnych mebelkow.Moze tylko kanapy mi nie odpowiadaja ,ale kuchnie np owszem. Szczegolnie lubie te z polyskiem :)high gloss.Nie naleze do osbob najbiedniejszych ,ale kupuje w ikei bo mi sie podoba.Nawet wole styl ikei niz typowe polskie meble.A tak wogole nie naleze do osbob zastaw sie a postaw sie:) Wazne by miec jeszcze gust i ladnie udekorowac dom. Bo nawet najdrozsze meble nie maja wygladu jak ktos nie ma gustu i nie potrafi je ladnie zaprezentowac :)

Gość gość
meybe yes maybe or not:D

Gość gość
maybe*

Gość gość
maybe*

Gość tasia600
No to gratuluje gosciu .Widze ,ze nawet na forum nie masz odwagi pisac to co myslisz pod swoim stalym nickiem.Swiadczy to tylko ,ze jestes dwulicowa osoba:)

Gość gość
Ja nie lubię tu specjalnie żadnego stałego nicku, a kojarzę może 3 sztuki. Po zachowaniu i stylu pisania widać kim kto jest w życiu. Nawet sobie nie zdajesz sprawy jak bardzo. Możesz mieć na forum kilka osobowości i podawać się nawet za prezydentową Kamerunu, a po sposobie pisania i poglądach w sekundę widać kim jest rozmówca. :D

Gość gość
"meybe yes maybe or not" Angielskiego też nie znasz jak widzisz, a to taki prosty język. :) Ludzie z dobrym życiem mają dobre prace i znają takie podstawowe języki, a ty nie. Och, biedaczysko. :)

Gość gość
zobacz szmato,ze poprawilam wy nie takie bledy tu robicie a temat specjalnie sprowokowalam:D a te sie produkują osobiscie nic nie mam do kuchni z Ikei, bo niektore sa naprawde fajne:) i co glupio wam teraz hahaha

Gość gość
ja wiedzialam,ze tamta sobie jaja robi wiec przestalam pisac:D

Gość gość
Nie poprawiłaś się do końca. Ale widocznie nie jesteś na tyle inteligentna, żeby zauważyć. :) Jedyne co wiem na pewno to że: - nie masz edukacji - jesteś prymitywna - pochodzisz z bardzo prostego środowiska, być może nawet patologicznego - nie masz pieniędzy - nie masz pracy Amen.

Gość hahah a bylo o meblach
autorka tez chyba nie za madra skoro wdaje sie w chore dyskusje:D normalny czlowiek ignoruje takie zaczepki, ktore wlasnie sa prowokacja:D bo komus sie nudzi

Gość gość
napewno to ty mendo placisz podatki i zdechniesz:D

Gość a wam napisze,ze
autorka pokazala tez swoj poziom:D sama nie wiem ktora bardziej walnieta ta co sobie jaja robia czy ta co sie tak wczula wiesz co autorko..ja tez czasmi lubie sobie jaja porobic na forum i nie jestem zadna patologia, zaloze sie ze chcialabys miec to, co ja mam:) a swoimi ostatnimi wpisami pokazałaś,ze nie ma o czym z Toba rozmawiac a akurat mam meble z Ikei:)

Gość gość
Uderz w stół. :D Jesteś jesteś. To widać. Za to ja nie jestem żadną autorką. Nie musisz mi się z niczego tłumaczyć, a skoro to robisz to znaczy, że prawdę o tobie napisałam i cię zabolała. No cóż... kto tu się wczuwa... zobaczmy. :)

Gość gość
prosze o opinie na temat kuchni z ikei ale normalne osoby