Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie znajomych, z korymi utrzymujecie czeste kontakty?

Polecane posty

Gość gość

Spotykacie sie, spedzacie ze soba czas.Gdzies razem jezdzicie? Jeszcze za czasow liceum mialam pelno kolezanek.Nie bylo problemu by sie z kims spotkac.A teraz kontakty sie po urywaly. owszem kiedy spotkam kogos znajomego w miescie zawsze sobie pogadamy ale tylko tylko. jakos juz nie ppotrafie podtrzymac znajomosci,

Gość gość
jak jest u was mamy?

normalnie mamy przyjaciół i znajomych z którymi się widujemy, zazwyczaj kilka razy w miesiącu, nie potrafię sobie wyobrazić ludzi, którzy nie mają znajomych, z kim sie widują? z kim jeżdżą na wakacje? z kim spędzają święta, urodziny, kinder bale? życie bez przyjaciół musi być chyba bardzo smutne....

Gość MamaNigdySama
Mam. Jedną koleżankę mieszkającą niedaleko więc wpadamy do siebie jak najdzie nas ochota na piwko i ploteczki, drugą mam w innym mieście ale spotykamy się zawsze jak przyjeżdza do rodziców, Mąż też ma swoich kolegów. Czasami robimy grilla, czasem wychodzimy do jakiegoś baru a i wspólne wyjazdy też się zdarzają. To prawda, że kiedyś miałam więcej znajomych ale tak życie zweryfikowało, że została tylko garstka ale uważam, że lepiej mieć kilka bliskich, zaufanych osób niż tuzin znajomych i tak naprawdę nie mieć z kim pogadać od serca.

Gość gość
A my nie mamy powod brak czasu .....czasamoi jak spotkam kogos na miscie to sie pogada ina tum moniec .No i mam dwie kolezanki z ktorymi spotykamy sie 3-4razy w roku jak zjezdzamy na swieta do rodzinnych stron

Gość paciaciakowa
tak, mamy 4 pary bardzo bliskich znajomych z którymi utrzymujemy regularne kontakty, oprócz tego ja mam 4 dobre koleznaki z czasów szkolnych i maz 2 kolegow,z którymi spotykamy się sami:)