Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mika121

Temperamenty

Polecane posty

Gość Mika121

spotykam się z facetem ktory jest zupelnie inny niz ja- ma inny temperament jest spokojny wywwazony i opanowany. A ja szalona furiatka zadna wrazen. Z jednej strony ciesze sie ze go spotkalam bo moze mnie uspokoi i ogarnie ale...No wlasnie ale co chwile msuze z niego wkrzesac troche entuzjazmu i spontanicznosci. Na kazde pytanie o plany na dzien mowi ze nei wie ze sie zoabczy...ja pier... facet musi podjac decyzje. Tzn konkrety idziemy na spacer- NIe albo Tak a nei - nei wiem_ no strasznei mnie drazni takie zachwanie. No Panie miej Pan jaja. Dobrze ze po sobie sprzata i gotowac umie. Ale mamy odmienne temperamenty ON wolalaby siedziec w domu a ja uwielbiam spedzac czas z ludzmi itp. A TEN sie dziwi - Jakto tak piwo w tyg- I już sama nie wiem czy to przetrwa jak myslicie? Dodam iZ ja Jestem Byk a on koziorozec

raczej chodzi o to że on jest introwertykiem a ty ekstrawertykiem a nie o głupie znaki zodiaku.

Gość gość
no właśnie. ja, także koziororzec, ale on... później będzie tylko gorzej,chyba.

Daje mu szanse.... Zobaczmy co to bedzie. Moze bez sensu oczekuje fajerwerkow- ognisty romans byc mzoe ale z kims innym a mzoe ten facet po prostu to inwestycja na przyszlsoc - doby partnerski zwiazek?