Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AxxxxxY

Jestem beznadziejna!

Polecane posty

Gość AxxxxxY

Hi, pisze tu bo juz nie wiem co robic. Mam 19 lat, chlopaka od 2 lat, super rodzicow ale ani jednej przyjaciolki. Ciagle jestem sama tylko z moim chlopakiem sie spotykam. Jestem nie zadowolona z siebie, nic mi sie nie chce, nic nie umie robic, ciagle sie nad soba uzalam. Mam strasznie niska samoocene, w dawnej szkole bylam nielubiana, wszyscy faceci to porazka. Boje sie ze moj facet odejdzie dla lepszej, ladniejszej. On mowi ze ladna jestem, inni tez ale ja nienawidze mojego ciala. Najwiekszym problemem jest brak biustu - zaczynam wyc jak reklama bikini jest albo w tv wszedzie cycki. anie uwazam ze jestem ladna ostatnio przytylam, chyba ze stresu dostalam pryszcze, mam krodkie wlosy - czuje sie beznadziejna. Niewiem jak moj facet ze mna byc moze. Nieumie tego okreslic moze mam depresje? Nigdy tak nie mialam jak teraz. Zastanawiam sie po co wogole tu jedzcze jestem bezemnie i tak by sie nic nie zmnienilo. Nie wiem co robic, nie mam nawet z kim pogadac o tym :(( co mam robic ?

Gość gość
Beznadziejna napewno nie jestes, kazdy na swoj sposob jest interesujacy inaczej Twoj chlopak nie bylby z Toba, zaszokowalo mnie 'bezemnie i tak by sie nic nie zmienilo' ? serio tak myslisz ? zapytaj swojego chlopaka co o tym mysli, bo jesli Cie bardzo kocha sadze ze dla niego to by byla wielka strata i jednak jego cale zycie by sie zmienilo gdyby nie Ty. Nie masz przyjaciol, a probowalas kontaktow na internecie ? tutaj mozna naprawde wiele fajnych osob poznac, a Twoj chlopak ma znajomych ? jesli tak czemu z nimi nie wyjdziecie ? jesli meczy Cie tylko przebywanie w jego towarzystwie. Zacznij zyc, nie popadaj w depresje, popatrz w lustro, moze zmien cos w swoim wygladzie, ubior, inna fryzura, moze tez zajmij sie czyms to wiele daje, dbaj o siebie, zawsze mozna pojsc na silownie, basen, czy inne miejsca nawet zeby sie odstresowac ;) gdy zajmiesz sie swoim cialem mysle ze od razu choc troche poczujesz sie lepiej bedziesz miec wiecej energii i skoncza sie Twoje obawy ze Twoj chlopak zostawi Cie dla innej i napewno tez doceni, to co robisz z soba :) Pozdrawiam