Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aga1901

starania o maleństwo...:) mieszkanie za granicą.

Polecane posty

witam:) mieszkam za granica dokladnie w finladnii...staramy sie aktualnie o dzidziusia:):) moze jest ktos w podobnej sytuacji. ?

Gość gość
Ja jestem z Polski i też się staram :)

no witam:) a jak dlugo sie juz starasz ? ja dopiero 2cykl,lecz juz nie moge sie doczekac kiedy sie uda...:)

Gość gość
ja ok 7 cykli, tylko że dotychczas nie udawało nam się trafić w dni płodne(praca mojego jest wyjazdowa, nawet całe tygodnie), w tym miesiącu po moich wyliczeniach powinno się udać, jeśli nie to mój chcę iść na badania, bo ja już byłam i podobno wszystko ok, ale wiadomo jak to jest u lekarza na nfz

no rozumiem rozumiem,ale najwazniejsze to nie tracic nadziei:) wiadomo ze jak sie bardzo chce to ciezko o tym tak nie myslec i w ogole...:)

Gość gość
U mnie tak jak piszesz :) cały czas myślałam u ubiegłym miesiącu że miesiączka mi się spóźniała 5 dni, gdzie ja mam regularne cykle, ale nic z tego. Mam nadzieje że teraz będzie ok.

no trzymam kciuki w takim razie:):) a ogolnie to skad jestes ? ile masz lat? :)

Gość waronika
Z centrum, okolice Bydgoszczy. Mam 23 lata mój 28:(

no zobacz jaki zbieg okolicznosci ja pochodze tez z okolic bydgoszczy:) teraz mieszkam w finlandii :)) mam 20lat, a moj ukochany 22. :)

Gość waronika
przed chwilą zauważyłam że ktoś się pode mnie podszywa i zakłada głupie tematy. Fajnie że ci się tak ułożyło i że mieszkasz za granicą :) Tutaj nie ma po co wracać:( Też bym chciała już mieć swoje maleństwo, swoją malutką istotkę którą się kocha bezgranicznie, bez względu na to jaka jesteś. Mam nadzieję że się uda tym razem :)

no ja nawet nie zamierzam wracac sluchaj...:) no zauwazylam juz posty o takim samym pseudonimie jak Twój wlasnie... no ja tez mam nadzieje ze mi sie juz uda teraz:)

Gość waronika
To jest po prostu chore:( ktoś sobie piszę pod moim Nickiem i się naśmiewa chociaż dla mnie to śmieszne nie jest :(

no chore mało powiedziane...nie rozumiem takich ludzi,po co takie cos robia;/

Gość waronika
Myślę że komuś to sprawia przyjemność :( nie wiem :( Ciekawe jakby ta osoba znalazła się w mojej sytuacji. Nikomu tego nie życzę.