Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto jeszcze mysli ze Bo to mezczyzna?

Polecane posty

Gość gość

Poczytajcie co on pisze , tak nie pisze kobieta .

Ciebie tylko seksualnie wykorzystać chcę. To wszystko. Za późno na miłostki Androgen.

Co do domniemań. Chciałam wstawić tutaj swój głos, ale sobie zdałam sprawę że wy chcecie żyć w niewiedzy o mnie. Tak bardzo chcecie, że fiu bździu wypisujecie.

Gość gość
Andro a co z Lisicą, Ranyą, Zielonką, Adą?????

Ja odpowiem co ze mna....chcielismy skonczyc z Androgenem. Ale nikt tak dobrze nie rznie jak on i ciagnie jak ja wiec rzniemy sie nadal. Tylko na kafe udajemy ze sie nie znamy ;)

Zielona, jesteś zniewieściała. Niby widziałaś a opisać nie chcesz. Poddajesz w wątpliwość mój wizerunek.

Nie jakieś Bo, tylko Bó. Zadbaj o tą kreseczkę jeśli twoje tematy mają być traktowane poważnie. Jak Bó jest mężczyzną to ja chodzę w kaloszach, nawet kiedy świeci słońce. :) Albo faktycznie jestem pedauu, bo lubię Tę osobę, jak nikogo innego na tym forume. Jak faktycznie okaże się że to facet. Mój koniec jest równie oczywisty, chyba nie naliczyłbym się stóp, które by mnie rozdeptywały. Dlatego mam nadzieję że intuicja mnie nie myli i Bó należy do osób, z którymi można coś zgubić.

Ja nie wiem, chyba się dzisiaj upiję. Wtenczas moje zeznania będą bardziej wylewne, ludzkie, perwersyjne dzikie prawdy wyłonię. Z tym, że proszę o zachowanie choćby milimetra pozoru. Ja cię sunę..

Moja miłość największa, nie wie nic że jest moja! Jest moja, jest moja, jest moojjjaaa. Aaaaa!

wszyscy jesteśmy "kobietami" :classic_cool:🖐️ Tez kocham Bajora Bóóó 😭

O "tę" kreskę. Spokojnie korektorki, bo Was teraz krew zalewa, jak mogę pracuje nad tym, by Wasze buzie były uśmiechnięte, ale średnio mi wychodzi :( Wiem to nie ma wybacz :( Albo potrafisz pisać, albo sklejaj dalej modele z plastikowych części.

Potwierdzam. R****my się z Zieloną w tajemnicy przed kafe. Więc nie mówcie tego nikomu :-)

"wszyscy jesteśmy "kobietami", to chyba twoja luźna interpretacja. Nie wiem jak długo bym tu przebywał i jak bardzo zniewieściał i tak będzie ode mnie śmierdzieć facetem.

Alicja cześć. Czy mówisz o mnie? A to się nie zgodzę. Nie widziałaś dolnej części ciała. Jeśli chcesz, spieszę z poprawą.

Nowy w mieście do ciebie się teraz nie odzywam. Dla ciebie mam zarezerwowany wieczór, jako uwieńczenie dnia.

Nowy nie wykręcaj się sianem 😴 Bó okręciłabym Cię wokół palca :classic_cool:;):D

Ala to zmieniam kierunek: wszyscy byliśmy "facetami":classic_cool:🖐️

Przykro mi Bó. Skoro wołasz nowego... Zresztą całe kafe już dawno uznało, że mam romans z Zieloną a ona jest zazdrosna i grozi mi na mailach i zabrania bajerowania innych d*p :-)

Androgen co ty pierrdolisz? Jaka zazdrosna? Przecież ona pcha mnie w mailach w twoje ramiona. Nie wiem teraz kto tu łże. Ty czy ona?