Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto jeszcze mysli ze Bo to mezczyzna?

Polecane posty

SM, a ty co? Już wyniuchałeś, że V mnie chce i przyszłeś się wykłócać?

Alicja moja wyobraźnia by cię sparaliżowała na lata całe. 💤

Nie Alu, ale pamiętam jak zaczepiałem Cię na pomarańczowo. Jak nikt tupałaś nóżkami i byłaś bardzo dzielna. :) Nie ma żartów, Tylko kobiety tak potrafią, jak trzeba twarde są jak drzewo, by za sekundę zamienić się w aksamit, tak miękki w dotyku że mężczyzna traci głowę....

SM, jeszcze będziesz płakał przeze mnie. 💤

Gość gość
Potwierdzam Andro rznie sie z Zielonka gdy jej maz jest w pracy :p

Może Bó to i facet, ale przynajmniej od niedawna potrafi dobierać staniki :P

Gość gość
Andro rznie też Bó spr&potw.

Nie bez powodu nas przecież tutaj nie było. :)

Gość gość
Androgen gej posuwa Bó ktory jest mężczyzną. :Dbuahahhahaha:D:D

Daj spokój Alu, byłaś wtedy świeżakiem, dumnym świeżakiem :) Teraz to sobie mogę poudawać, zaraz mnie wyczujesz, jak pierdnięcie w autobusie Już Tobie nie podokuczam . Mało tego, nie wiem jak długo wytrzyma Twoja neutralność. Nie od dziś wiadomo że pozwalam sobie na kpiny z ludzi, których Ty lubisz...

Za to Ty nei, jesteś rasową kobietą, jeszcze nie pomalowałaś paznokci a już się martwisz że mogą nie wyschnąć. :P Naprawdę ktoś rzuci kamiem w takie niewiasty.

Bó To rasowa suka ,samica o wielu talentach. Kilka razy grałem z nią w szachy na kurniku ,ciężko ją osaczyc i zerżnąć jej krolową !

Gość gość
Ala widzialas Bo??? To mezczyzna czy nie????

Gość gość
Tak Bo to facet,scial sie kiedys o Anie Skoczka z Nowym i na mejlach sie dogadali Nowy nie spuscil Bo wp*****l ale tylko pod warunkiem ze on zacznie udawac kobiete :D spr&potw

Gość gość
dżiz, Wy naprawdę żyjecie kafeterią:O zero życia rzeczywistego, tylko p******ą o głupotach na forum:O

Daj spokój Alu, ja i tyrka, masz poczucie humoru.:P Nieważne bo temat jest o Bó a ta zupełnie się nie obroniła. Coś smęci jakby mieszkała w domku na kurzej łapce. Ja nie jestem neutralny więc mam szersze ple do popisu i chociaż Bó mnie nie nienawidzi, to układam plan by pomarańcze z pewnym obsraniem zakładały takie tematy. Tym bardziej że Bó może sobie być nawet kosmitką. .

Nowy w mieście a czy mnie to dotyczy? Co mnie to interesuje, że temat o mnie? Ja i bronić? Chyba mnie jednak nie znasz. 💤 Zupełnie mnie nie obchodzi co kto myśli o mnie, jak mnie postrzega czy rzyga na mój widok. Jestem tutaj dla siebie, zrozum to chóóju złamany i ty. A nie będziesz mnie umoralniał. Czy nawracał albo co gorsze naprawiał.

Luzik Bó Androgena zazdośnika biorę na siebie. To wstd by tak inteligentna osoba nie miała pojęcia jak zawiązać sznurowadła. :( Najwyraźniej łoś nie rozumie że że ja i Bó już od dłuższego czasu planujemy, by napluć sobie na buty. I ztak się składa że ja niedaję rady, albo Ona jest posądzana o coś, co może się jedynie narodzić w umyśle człowieka, któremu udało się w końcu skręcić Tak więc wysmarkaj nosek w chusteczkę Andro i podbijaj do Bó, bo jak Cię widzi, to trze udami, że bnoję się że się zapali. :P