Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hej dziewczyny doradzcie mi bo zaraz ide robic cos zwlosami :)

Polecane posty

Gość gość

mam blond wlosy,uzywalalm plukanki niebieskiej, ale wychodza za bardzo niebieskie i kupilam dzisiaj szampon schwarkopf srebrny i chcialalm go uzyc ale nie wiem czy jest dobry. Chce najpierw wziasc plyn do mycia naczyn i umyc wlosy zeby wszystkie zanieczyszczenia kolorami zeszly a potem tym szamponem.

Gość gość
szampon nazywa sie BC Schwarzkopf

Gość gość
że o co ci chodzi?

Gość gość
domestosem sobie umyj

Gość gość
chcialam sie dowiedziec czy ten szampon BC schwarzkopf color freeze jest dobry, bo mam zamiar umyc wlosy plynem do mycia naczyn zeby stary kolor zszedl z wlosow (uzywalalm plukanki niebieskiej przez co mam niebieskie wlosy:( i chce sobie nalozyc ten wlasnie szampon

Gość linalina**
ale serio masz niebieskie? czy tylko niebieską poświatę? bo chyba nie polałaś włosów płukanką prosto z butelki?

Gość gość
no ja zrobiłam tak jak trzeba, wsmarowałam płukankę i zostawiłam na włosach na 15 min i później spłukałam:)

Gość linalina**
o rany,dziecko :O taką płukankę się miesza z wodą - 3 krople płukanki na całą szklankę wody i tym się wtedy polewa włosy :O a nie nierozcieńczoną prosto z butelki :O teraz to tak łatwo nie zejdzie, kup sobie mocny szampon przeciwłupieżowy i myj po parę razy, jak już będzie lepiej zastosuj płukankę prawidłowo tak, jak napisałam

Gość zyta cieslukowaa
ze co kur...a? plynem do mycia naczyn wlosy? was juz kompletnie posralo z tymi wlosami?

Gość gość
Ja plukanke zawsze rozcienczalam z woda tylko ze jak mialam pasemka rozjasniaczem to widocznie za kazdym razem lapaly bardziej i kumulowaly ta plukanke, dlatego,juz umylam wlosy tym szamponem a efekt: splukalmi sie kolor po plynie do mycia naczyn do niebiesko-zielonkawego,a po szamponie srebrnym ja wiem czy jest roznica, sa bardzie jblyszczace

Gość gość
jak sie pozbyc tego zielonkawego odcienia?

Gość gość
przez jakis czas nie plukaj ich w zadnych plukankach, myj szamponem oczyszczajacym np. firmy barwa pokrzywowym i jak juz wyplukasz to plucz na srebno

Gość gość
dzieki!!!!!!!! tak zrobie

Gość gość
plucz w moczu, żółty barwnik wypucze niebieski :p