Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oriniko

co pobudza kobiety do spontanicznego seksu

Polecane posty

Gość oriniko

Ostatnio dziewczyna z ktora zaczalem sie zblizac i bardzo sie polubilismy, bardzo negatywnie mnie zaskoczyla. Z przypadkowych rozmow z jej znajomym wywnioskowalem, ze ja prawdopodobnie przelecial. Jak ja przycisnelem, niechetnie przyznala, ze przyszedl do niej do domu kiedy byla sama, zeby pozyczyc ksiazke, i rzeczywiscie doszlo do tego ze sie bzykali - taki szybki numerek. Przepraszala mnie potem, mowila ze sama nie wie jak do tego doszlo i ze widocznie gosc "trafil w jej gorke". Obiecala ze to sie nie powtorzy. Jest kobieta ok trzydziestoletnia, nie jakas niedojrzala gowniara. Abstrahujac od tego jak sprawa potoczy sie dalej miedzy nami chcialbym wiedziec, co powoduje kobietami, jakie mechanizmy sprawiaja ze wykonuje spontaniczny skok w bok i czy to rzeczywiscie moze byc mocniejsze od ich rozsdku. Z niektorymi facetami jest tak, ze po zbyt dlugiej abstynencji odczuwaja fizyczne "cisnienie" na kopulacje, musza mowiac nieladnie zrzucic sperme, troche jak czynnosc fizjologiczna. U kobiet pewnie oddzialowuje cos innego - moze to wplyw hormonow, w okresie jajeczkowania pobudzajacych je do szukania partnerow "na teraz" - moze to wlasnie znaczy ze "trafil w jej gorke" ? Mozecie panie / dziewczyny sie zwierzyc jak to wyglada u was ? Co powoduje ze macie chec i to na tyle ze nie odmowicie komus kto nie jest waszym stalym partnerem ? Czy oddzialywanie tych hormonow odczuwacie jako wieksza ochote do usmiechania sie do facetow, rozmawiania z nimi i moze lekkiego kokietowania, czy to wrecz pozadanie przed ktorym nie mozecie sie obronic i jak w tym momence jakikolwiek przystojniak sie do was zglosi to mu ulegniecie ? Probuje zrozumiec te sytuacje, podloze - czy rzeczywiscie bez wczesniejszych zalotow, kontaktow i zachet z jej strony facet mogl poprostu wejsc we wlasciwym momencie do niej do domu i powiedziec "bzyknijmy sie" ? Oriniko, w depresji

Gość gość
puszczalskie tak mają i nie chodzi tu o jakieś pożądanie ale raczej o pewną łatwość i nieumiejętność odmawiania jak facet promieniuje ochotą i aktywnością, jakikolwiek facet ładniejszy od diabła, puszczalskie tak mają, wskakują łatwo ale satysfakcję seksualna udaja zwykle

Gość lubiąca sex
A ja sobie nigdy nie żałuje w końcu do tego mam c*pkę by dawała mi troszkę przyjemności chyba nie służy tylko do sikania

Gość zaanetaaaaaaaaaaa
Hormony działają... ale to nie zależy od tego, jeśli poprostu ktoś cię bardzo pociąga to to zrobisz i tyle... przed niektórymi nie da się oprzeć... :) A z byle kim na pewno bym nie poszla do lozka nawet jesli by mi sie bardzo chcialo..

Gość gość
To zależy od faceta, jeśli umiesz tak zakręcić dziewczynie w głowie to będzie się z tobą kochać, oczywiście nie każda. Na szczęście niewielu facetów umie doprowadzić żeby kobieta straciła głowę.

Gość gość
zakupy i teksty typu: jedziemy jutro na zakupy, kupisz sobie co tylko chcesz.

Gość gość
a i widok dorodnego penisa

Gość gość
bo wlasnie 30 latki maja najwieksza ochote na seks,a co pobudza facetow do spontanicznego seksu?wam wolno a nam kobietom to juz nie?

Gość orinoko ...
Żaneta, napisz dokladniej o tych hormonach - jak ty to odczuwasz? jak zqczynaja dzialac (te wlasciwe dni) i napatoczy sie fajny facet - to wiekszosc kobiet nie jest w stanie odmówić, czy rzeczywiście tą dziewczyna ma problem ze sobą, jest wykrzywiona? Ori

Gość gość
Wiem doskonale co pobudza kobiety do takiego seksu ale to lepiej dla mnie że nie wiecie. No dobra trochę wam zdradzę. Kobieta musi czuć ze nie ma na niej presji "bycia łatwą" jak pójdzie z tobą "do łóżka" i ze nikt się o tym nie dowie. Do tego jeszcze dochodzą emocje na niej wywarte, wyłączenie jej myślenia racjonalnego i zastąpienie odbieraniem emocji i seksualnych wibracji. To musi być chwila, kobieta nie może ochłonąć, musi być pozytywnie nakręcona. Jeśli zaczniesz w klubie i będziesz chciał pojechać 10 km do ciebie to "no way" (oczywiście są wyjątki). To musi się zdarzyć w klubie lub blisko klubu jeżeli cały czas ją utrzymujesz w tym stanie. Ale nie martwcie się, trzeba wiedzieć jak te emocje wywołać, podtrzymać, włączyć kobiecie racjonalne myślenie, zapewnić jej psychiczne bezpieczeństwo i zadbać o logistykę. Wiec wam to nie grozi.

Gość zaanetaaaaaaaaaaa
Ogólnie lubię seks i prawie cały czas mam ochotę, ale jeśli chodzi o te dni to nie ma chwili żebym o tym nie myślała, chce mi się cały czas odczuwam takie mrowienie wiadomo gdzie to jest bardzo przyjemne i mam wtedy ochote straszna na seks :) Oczywiście do tego musi być facet odpowiedni, bo nie zrobię tego z byle kim... Nawet gdyby mi się bardzo chciało nie poszłabym do łóżka z kimś kto mnie nie pociąga lub mi się nie podoba.. Myślę, że ta dziewczyna poprostu miała ochotę a facet był w jej typie ciągnęło ją do niego, więc nie jest jakaś nienormalna czy coś.. To normalnie, mamy jakieś pożądania, nie tylko faceci kobiety też :) Co innego jakby dawała na prawo i lewo

Gość zaanetaaaaaaaaaaa
To nie jest tak że z każdym byśmy się przespały wtedy, tylko z takim który budzi w nas pożądanie...

Gość ori2
To co, mam ja rozgrzeszyc i przyjac, ze te rzeczy sie zdarzaja ? I w sumie w kazdej chwili moze sie znowu zdarzyc ?

Gość gość
Zaszyj jej myszkę, albo zmien kobiete. Skoro zrobiła to raz, zasmakowala jak to smakuje, to będzie to powtarzać. Tak działa magia szybkich numerkow :)

Gość lubiąca sex
najważniejsze by sprzęt był sprawny i odpowiednich rozmiarów jak najdłuższy i najgrubszy żeby dobrze i głeboko mnie rozpychał no i mógł szybko i długooooooooooooo mnie penetrować. ńajgożej jest jak facet kończy w dwóch r****ch -((((((((((

Gość sa rozne kobiety
Ja mam zawsze ochote, wydaje mi sie, ze jestem lekko odsexu uzalezniona. NIGDY nie odmowilam aleee tylko uprawiam sex tylko z moim mezem i nigdy Go nie zdadzilam.

Gość gość
dobrze zrozumiałam że Twoja kobieta tłumaczy się fazą cyklu...? ma ( masz) problem-tak JEST co miesiąc czy to znaczy że ilekroć nie będzie Cię w pobliżu zastąpi Cię ktoś inny ( przepraszam ale tak to wygląda) na mnie działa tylko On😘 mimo że mogłabym ale nie chcę chcę tylko Jego-taka przypadłość ;)

Do autora.....z tekstu wynika, ze kiedy to sie stalo, ona byla singlem, wiec w czym problem. Blad dziewczyny, ze zaczela sie tlumaczyc. Albo ja akceptuje az z jej przeszloscia, albo SZUKAJ dziewicy, bo chyba nie sadzisz, ze jbedziesz jej pierwszym facetem. I co jej niby mialbys przebaczac? I niby z jakiej okazji. Singiel jest singiel. Co innego gdyby bedac z Toba cie zdradzila.......wtedy to jest zle. Zdecyduj sie gosciu

Polscy faceci maja mentalnosc muslimow. Wydaje wam sie ze tylko wam wolno uprawiac sex? Hahahahaha a........zebyscie sie kiedys nie obudzili z reka w nocniku. I dalej szukajcie dziewic puszczajacych sie na prawo I lewo. Nie ma wiekszych hipokrytow od facetow.