Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgorzatka22

Ha,Ha!

Polecane posty

Gość Małgorzatka22

Nie lubię dzieci i nigdy, przenigdy nie zamierzam zajść w ciąże! Wkurza mnie ten przymus zostania rodzicem który narzuca na nas nasze społeczeństwo. Nie będę męczyć się 9 miesięcy wszystkiego sobie odmawiając, zresztą boje się że za bardzo przytyje i że będę miała rozstępy. Zaraz będzie odzew matek polek które dzięki temu że mają bandę bachorów czują się lepsze-oczywiście ich figura jest nieskazitelna, a one same tryskają energią......tia :o........

Gość stara mieścina
O kolejna wariatka ........22......

Gość gość
ale co nas to obchodzi?

Gość Małgorzatka22
Widzicie?! Piszę że nie chce dzieci i już nazywają mnie wariatką!

Gość Genefefa
WARIATKA !!! xD

nikt cie nie ma prawa rozliczac z tego czy chcesz czy nie chcesz miec dzieci bo to twoja sprawa. Jednak tutaj widze cos gorszego w tym co piszesz, mianowicie twoj paniczny lek przed przytyciem i rozstepami, jakby to co masz na zewnatrz wazylo o twoim zyciu i smierci. Gdyby twoja skora byla podatna na rozstepy to pojawilyby sie juz w okresie dojrzewania i przy normalnym tyciu, a nie tylko przy ciazy. A jak zachorujesz kiedys ciezko i przytyjesz przez to 15kg to sie zabijesz? Czy masz ludzi wkolo siebie co przez te kilogramy cie zostawia? Nie sadze.

Gość Małgorzatka22
Chciałam się pożalić i tyle.

Gość Marlenee
1/10 na zachętę

Gość gość
Idź do psychiatryka wariatko

Gość Małgorzatka22
Ale niektórych chorób nie można uniknąć i przewidzieć, nie czułabym się źle gdybym z tego powodu przytyła(oczywiście jak najszybciej chciałabym zrzucić to sadło), ale o tym czy będę w ciąży decyduje tylko ja, więc to co innego. I nie chodzi o to że tylko z tego powodu nie chcę mieć dzieci, po prostu ich nie lubię i tyle. A co do mojej figury to tylko jeden z wielu powodów, ale przyznaję bardzo było by mi szkoda ją poświęcić mam prawie idealne wymiary - 88-58-86.

Gość Marlenee
A świnie mają pióra

Gość Genefefa
I latają frufurrruuuu

Gość Małgorzatka22
Moja rodzina wymuszała na mnie żebym szybko wzięła ślub i założyła rodzinę, Wszyscy moi chłopacy mówili że nie wyobrażają sobie dalszego związku ze mną skoro ja dzieci nie chcę. Skończyło się na tym że wyjechałam z rodzinnego miasteczka i od pięciu lat nie utrzymuje z moją rodziną kontaktów, a od 3 jestem singlem.

Gość gość
wiedziałem, wariatka xD

Gość Małgorzatka22
Na głupie komentarze nie będę odpowiadać :).

Gość gość
Nie chcesz zostawić czegoś po sobie na tym świecie? Taką drugą ty, jak umrzesz to nic po tobie nie zostanie, a tak będziesz miała córkę albo syna, co też pewnie założy rodzinę

Gość gość
Nie przejmuj się. Bywa gorzej. Mój były mąż zapewniał mnie przed oświadczynami że nie chcę dzieci, oczywiście po ślubie postanowił zmienić zdanie, po roku jego uporczywych namów rozwiodłam się z nim. Naszczęście mój nowy facet nie może mieć bachorów i jest miodzio :).

Gość gość
ale o co ci dzioucha chodzi? Nie chcesz, twój problem. Co mnie to!

Gość gość
czy 22 to twój wiek?

Gość Małgorzatka22
A po co mam tu coś zostawiać. Nie obchodzi mnie co będzie po mojej śmierci, najważniejsze są dla mnie moje zwierzęta.

Gość Małgorzatka22
Powtarzam, chce się tylko pożalić! I nie, nie mam 22 lat tylko 27.

Gość gość
Rób dziecko ; ]

Gość gość
Wybacz moje zdziwienie, ale wydaję mi się że po ślubie każda zdrowa kobieta powinna mieć dzieci, a jeżeli ty w wieku 27 lat nadal nie przejawiasz jakichś objawów instynktu macierzyńskiego to wybacz ale jest coś z tobą nie tak.

Gość gość
Ja nie wyobrażam sobie życia bez mojego Antosia:), nie rozumiem jak ktoś (zwłaszcza kobieta-która powinna być bardziej wrażliwa) może nie lubić takich małych dzieciaczków.

Gość Małgorzatka22
A dla mnie wy jesteście wariatkami!!!!!!! Tak, wy!!!!!!!! Marnujecie prawie rok swojego życia, znosicie bardzo przecież bolesny poród, przemęczone po nie przespanych nocach wycieracie swoim dzieciakom tyłki, często rezygnujecie z pracy, a kogoś kto po prostu tego nie chce nazywacie egoistą!!!!!!!!!!!!

No właśnie, żeby mieć coś istotnego do powiedzenia, to trzeba rozumieć temat. Jeżeli jedna z anonimowych Mam uważa, że jej życie bez dziecka nie miałoby sensu, to ok. niech rodzi co roku, i niech Jej życie ma "głęboki sens". Autorka dzieci nie lubi i nie chce rodzić. Ma do tego pełne prawo. Sensem życia może być wiele innych wyzwań. Najważniejsze jest jednak to, żeby kobiety nie rodziły dzieci pod presją - bo muszą. Wtedy mniej będzie noworodków wrzucanych do śmietników lub mrożonych przez lata w domowych zamrażarkach.

Gość oooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!
Jest tu taki Prawik22lata - bylibyście świetną parą. :D

Gość Też tak mi się wydaję......
Nie martw się, na pewno znajdziesz kogoś kto będzie podzielał twoje zdanie na temat dzieci :). Któraś z tych matek polek napisała że kobiety powinny być bardziej wrażliwe na dzieci, ale skoro przelewasz uczucia na zwierzęta to świetnie, ;)

Gość Małgorzatka22
Też mi się tak..... dzięki:), i wogóle miło mi że 1 setna społeczeństwa uważa że jestem normalna :P

Gość Bezdzietnanazawsze667
gość Wybacz moje zdziwienie, ale wydaję mi się że po ślubie każda zdrowa kobieta powinna mieć dzieci, a jeżeli ty w wieku 27 lat nadal nie przejawiasz jakichś objawów instynktu macierzyńskiego to wybacz ale jest coś z tobą nie tak. Takich bzdur dawno nie slyszalam :O Wiec jestesmy nienormalne haha :D