Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bachata

Mocno spierzchnięta skóra na stopach - pomóżcie!

Polecane posty

Gość bachata

Jak w temacie: skora na moich stopach jest paskudna, dodam, ze jestem diabetykiem, mam nadzieje,ze nie jestem tu sama z cukrzyca, pomozcie!

Gość ubunta
tez mam cukrzyce, chetnie poslucham o dobrych srodkach na meganawilzenie...

Gość bachata
ja sie swego czasu smarowalaqm stopy oliwa z oliwek, super natluszacz ale dziala tylko na chwile...

Gość dobry watek
to dobry watek, ja slyszalam o kremach z aa dla diabetykow, pols firma db jest ale jesli chodzi o kosmetyki kolorowe, wiec nie polecilabym ich...

Gość mocznik (Lac: urea)
jesli kaman o nawilzenie porzadne, szukajcie w skladize mocznika - rewelacyjny natutralny skladnik, niesamowicie nawilza i dba o skore. dla diabetykow w sam raz :)

Gość gość
No właśnie, krem z mocznikiem do stóp rossmanowski, albo droższe i o wyższym stężeniu apteczne (np. Xerial). A do tego masło tucuma :)

Gość srebro tez
srebro tez sie przyda, w nielicznych kremach wystepuje, ma bardzo silne właściwości bakteriobójcze, grzybobójcze i wirusobójcze. paietajcie o tym diabetycy

Gość bioton
producent bioton wydal na polski rynek krem do stop dla diabetykow, zaraz poszukam i dam wam znac ;p

Gość bioton
prodiab sie zwie, poczytajcie sobie o nim, zachwalaja ten produkt bardzo!

Gość gość
Mam ten prodiab i w mojej opinii sprawdza się słabo, o wiele lepiej działa u mnie cerkoderm 30.

Gość ukaka
ja od nich kupuje insuline :) dobra firma calkiem!

Gość SaraK
w cerkoderm masz duzo mocznika, nie korzystalam akurat. Inaczej: uzywam 2 tuby prodiabu i na moje stopy supoer sie nadaje, nawilza, klade co pradwa gruba warstwe, ale i tak jest bardzo wydajny

Gość Careee
nie znam ani 1 ztych 2 kremow o ktorych piszecie, ale prodiab jest biotonu jak ktos juz zwrocil uwage, wiec firma sie specjaklzuje w produktach dla diabetykow, mozna w ten produkt ich celowac

Gość Cashy
moje zdanie tez jest takie ze lepiej inwestowac w produkty producentow, ktorzy znani sa z ajkiejs okreslonej dziedziny/branzy. oni - bioton- tym siedza i wiedza o co chodzi. choc przyznam, ze prodiab mi nic jeszcze nie mowi, postanowie go kupic.

Gość Cashy
A! rozumiem, ze w pierwszej lepjszej aptece go znajde? ":)

Gość gość
z pewnoscia apteka Ci pomoze:)

Gość gość
myślę, że znajdziesz go w pierwszej lepszej aptece, z tego co pamiętam nie był drogi, a naprawdę fajnie nawilża skórę stóp, jeśli o mnie chodzi, to pomógł mi bardzo szybko, jedyna jego wada to długo się wchłania w skórę

Gość gość
jaka cena Prodiabu jest?

Gość gość
około 20 zł

Gość gość
No i jak zwykle okazuje się, że cały dramatyczny temat był tylko po to, żeby pospamować jakąś firemką :/

Gość gość
jak ja nakladalem gruba warstwe to rzeczywiscie nie wchlonal sie w np 5 sekund, trzeba nieco odczekac, ale warto :)

Gość gość
pospamowac? ja tu widze kilka firm a nie 1 wiec moze poczytaj dobrze :)

Gość Limp
Ja uzywalam wlasnie kremow dla diabetykow z AA. nie sa takie zle. ja lunie polskie firmy i je wspieram jak moge. tez mam cukrzyce, ale lagodna wiec AA jeszcze mi pomaga, dla kogos innego AA moga okazac sie jednak za slabe.

Gość wit e
prodiab zawiera tez witamine E neutralizuje wolne rodniki, wbudowuje się w warstwy naskórka i struktury błon komórkowych. To czesto skladik ale razem z mocznikiem i srebrem jak ktos dobrze zauwazyl efekt moga dawac swietny. nie probowalam jeszcze ale zachecona pozytywnymi opiniami na pewno po niego siegne mimo ze zadnej cukrzycy nie mam.