Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w problemie

Ciąża u kobiety otyłej

Polecane posty

Gość jaMaGdzia;)
jesteś pusta ;) owszem sa grubasy zapuszczone,ale ja znam ładne pulchne mamy i jakoś biegaja za swoimi dziecmi robia wycieczki rowerowe-graja w piłki wiec o czym TY piszesz ech....

Gość gość
do jaMaGdzia sama pewnie jestes tą "pulchną mamą" i tak tu sie usprawiedliwiasz. na orbitrek, grubasie! i nie żryj tyle. a po ćwiczeniach marsz pod prysznic.

Gość jaMaGdzia;)
TYLKO tyle masz do powiedzenia ;-) zrób coś ze swoim życiem,bo widać zle z Tobą ;-)

Gość gość
Haha dokladnie, myslisz ze jak ktos wazy 100kg to juz nie pogra z dzieckiem w pilke ani nie pobiega? Nienormalna jestes, ja codziennie biegam za corka, jezdze z nia na rolkach, chodzimy na basen. Odzywiamy sie zdrowo. To jest mit ze kazdy grubas wcina paczki, niestety nie wszyscy maja super przemiane materii, jak dodasz do tego problemy z hormonami to praktycznie tyjesz od wszystkiego

Gość gość
troche wymyslacie z tymi hormonami;) kolezanko od hormonow co jadlas wczoraj? i co zdarzyłaś zjesc dzisiaj tylko szczerze!

Gość gość
ja żrem same tłuste rzeczy i pije gazowane napoje oraz jak mam tylko jakas kase to wydaje na fast fudy i kebaby mniam ;-)

Gość facet czy nie facet
zerżnoł bym takom świnkie chrum-chrum ;-)

Gość Icy Moon
Jak trzeba miec zryta glowe zeby sie tak podniecac waga zupelnie nieznanej osoby...

15.06.13 [zgłoś do usunięcia] ale się upasłać ja p*****le nie twierdzę, że każda chuda osoba jest głodna, ale ty akurat masz w sobie tyle złości i agresji, że albo głód ci się na móżg rzucił, albo ci krągła kobieta zabrała faceta, albo faktycznie masz coś z głową... w ub. roku ważyłam sto kg - jeździłam z dziecmi na basen, przynajmniej raz w tygodniu chodziliśmy na górki - młodszą córkę nosiłam w plecaku wtedy, bo nie zawsze dawała radę wejść, w tym roku ważę mniej i bez problemu biegam za syna rowerem, bo akurat uczy się jeździć, ja tyję bardzo, bardzo łatwo, hormonów nie badałam, więc nie wiem co jest przyczyną, nie miałam nadciśnienia, ani cukrzycy, chociaż wiadomo, że zwiększa się ryzyko, ale to też zależy od sposobu odżywiania... jedno wiem - jeśli schudnę i zostanę taką zołzą jak ty to znowu zacznę jeść, bo lepiej dzieciom mieć matkę okrągłą i szczęsliwą niż p*****lnięta:)

Gość gość
ciekawią mnie Twoje piersi, mam ochotę je miętolić i włożyć mojego penisa między Twoje baloniki. Do wytrysku.

Gość gość
zaczelam ciaze ze 115 kg teraz jestem 25 tydzien i 126 kg . ciaza przebiega ksiazkowo ;)

Gość gość
Ja zaszlam majac 122kg przy wzroscie 162cm. Lekarz sie dziwil i myslal ze mam gora 65kg bo mam tak rozlozone kilogramy ze wiekszosc poszla w piersi i kragla pupe. Teraz waze 136 i nie ma problemu z aktywnoscia. Plywam na desce, skacze na bungee. Zdrowo wygladam, zero cellulitu. Zal czytac te zlosliwe wpisy chufzielcow.

Gość gość
Moja mama ważyła ok. 100 kg kiedy zaszła w ciążę. Przeszła ją bez problemu, prawie nie przytyła, w zasadzie tej ciąży do samego końca nie było widać. Siostra przyszła na świat przez cc, zupełnie zdrowa. Z tym, że to była czwarta ciąża mamy.