Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aguśs

Zostanę starą panną ;(

Polecane posty

Gość aguśs

Cześć dziewczyny , pomóżcie mi bo jestem załamana . Właśnie zostawił mnie facet po dwóch latach znajomości i to chyba z mojej winy ;( Mam już 27 lat i znów jestem sama i boję się , że tak już zostanie ;(

Gość khdsuvgfyivgryvi
nie załamuj się, lepiej być starą panną niż się męczyć z jakimś idiotą/chamem/zbokiem itd.

Gość aguśs
Tyle , że on nie był idiotą ale idealnym kandydatem na męża ;(

Gość gość
oj przestań sie użalać nad sobą, skoro się rozstaliście to on nie mógł być aż tak idealny

Gość gość
No i co z tego? Też mam 27 lat, jestem sama i problemu nie widzę. Będzie to będzie, a nie to nie. Przecież nie każdy musi żyć według schematu narzucanego przez społeczeństwo.

Gość aguśs
Wszystko przez głupią imprezę . Zatańczyłam z pewnym facetem i złozyłam mu życzenia całując w policzki , chciałam go pocieszyć , bo płakał ,a mój facet uznał , ze chciałam go zdradzić i ze ten facet wpadł mi w oko . Fakt , przystojny był ale przez mysl mi nie przeszła zdrada . Co za chora sytuacja ;(

Gość ??? jeśli ten ostatni wpis
to nie prowo to twój facet był świrem i ciesz sie że z nim nie jestes

Gość gość
No właśnie ja mam 25 lat i też jestem sama, zerwałam z chłopakiem bo pił. Wolę byc sama niż z alkoholikiem ;(

Gość Zieone Jab_uszko
Ja tez sie boje ze zostane stara panna mam30 lat i sama

Gość faceci to świry i chętnie
przerzuciłabym się na kobiety, ale też mnie wnerwiają :D w ogóle polscy faceci to dno, pasztety jakich mało :(

Gość aguśs
Nie to nie prowokacja . On twierdzi , że interesowałam sie tym facetem na jego oczach i ze ewidentnie na niego leciałam .Stwierdził , że nie daje sobie z tym rady i odszedł oskarżając mnie przy tym , że napewno się z tym facetem całowałam tam ;(

Ja tez nie mam faceta a jestem w tym samym wieku . jakos narazie zle mi z tym ie jest . rozbie co chce i kiedy chce . jak trafi sie ktos to oki,ale poki co nie rozpaczam z tego powodu .

Gość pociesze cie... mój stary
też był takim zazdrośnikiem, ale matka idiotka tego nie dostrzegała wzięła ślub z tym jełopem i teraz są małżeństwem. chętnie by sie rozwiodła, na pewno by to zrobiła gdyby nie to że jest od niego uzależniona finansowo... tak więc: dobrze że nie jesteś z tym palantem

Gość pociesze cie... mój stary
są tak niedobrani, że kłócą się każdego dnia a stary to paranoik jakich mało. po c***a miałabyś się męczyć z facetem, który sobie coś uroił i nie chce cie słuchać i ci nie wierzy? jak facet nie ufa w to co mówisz, to jest źle