Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcąca się zwolnić:)

przeglądam oferty pracy... jest ich bardzo dużo.. jednak jakieś takie nie dla mn

Polecane posty

Gość chcąca się zwolnić:)

nie dla mnie? Jestem odpowiedzialną, spokojną osobą. Chciałabym stabilnej pracy. Spokojnej, odpowiedzialnej. Jednak zadna korporacja, najlepiej mała firma, samodzielność w działaniu. Takich stanowisk w Warszawie nie ma. Takie odnoszę wrażenie. Szukam bliżej domu. Tez nic ciekawego nie ma... Obecnie pracuję, ale nie odpowiada mi atmosfera w pracy, wieczne podpier**** i naprawdę szkoda moich nerwów. Zresztą już wszystkiego się nauczyłam. Nie ma sensu tkwić w miejscu. No i zalezy mi na pracy 5 dni w tygodniu, a teraz pracuję 6... Marzę o studiach, kursach... Chcę ODŻYĆ. Jak tam Wasze zycie zawodowe?:) Zadowoleni jesteście z pracy?

Gość w tym kraju możesz
albo pracować w korpo i byc średnio zamożnym bądź prawie bogaczem albo odziedziczyć majątek i być mega bogaczem i sie opieprzać, albo pracować w średniej/małej firmie i być poniżej średnio zamożnym. można też pracować w fabryce, biedronce itd i być biedakiem

Gość są same oferty pracy dla
ekonomistów, finansistów, prawników itd spróbujcie coś znaleźć dla archeologa czy człowieka po biotechnologii :O

Gość są same oferty pracy dla
ekonomistów, finansistów, prawników itd spróbujcie coś znaleźć dla archeologa czy człowieka po biotechnologii :O