Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Umie ktos zinterpretowac sen?

Polecane posty

Gość gość

snilo mi się że jechałam gdzies autobusem, a nagle się obudziłam w pociągu i zobaczyłam że nie mam torby, wysiadłam na jakiejś stacji i chodzilam po mieście, obudziłam sie w tym do którego jechałam i szukałam autobusu, gdy go zauwazylam to biegłam ale nie zdazylam, dopiero gdy jechal drugi to sie zatrzymał, bałam sie ze nie dojade do domu, pozatym mialam w torbie pieniadze, telefon, klucze, wszystko... powiedzialam kierowcy czy nie widzial, ale nic z tego. Sen sie skonczyl. Co moze oznaczac?

Gość akakaraka
ym.. że jesteś zagubiona w życiu, przed Tobą ciężki czas, gdy będziesz musiała mieć napiętą uwagę, a Ty boisz się, że nie będziesz w stanie udźwignąć zobowiązań, boisz się utraty tego, co do tej pory zdobyłaś i boisz się, że nie zdołasz załapać się na to, co przed Tobą. Ogólnie stresy masz w codziennym życiu, może nawet w ciągu dnia tego nie odczuwasz zajęta codziennością, ale Twoja podświadomość "martwi się"

Gość gość
tzn po wyjsciu z pociagu chodzilam troche po miescie i nagle znalazłam sie w innym, ale przed tym chyba przysnęłam :D to by pasowało... a jakies pozytywne czy negatywne zakonczenie tego wszystkiego nie wynika z tego snu?

Gość akakaraka
Nie, raczej sen nie podpowie Ci zakończenia. Sen to wytwór Twojej podświadomości, takie jej wyżycie się. Czasem może podświadomość "podpowiadać" ci we śnie rozwiązanie jakiegoś problemu, ale akurat z tego co napisałaś, to po prostu się stresujesz tym, co teraz wokół Ciebie się dzieje. Powinnaś znaleźć sposób na jawie, żeby "nie zgubić tego plecaka" i "nie spóźnić się na autobus". Zrelaksuj się i zastanów się potem, co możesz zrobić, żeby lepiej podołać swoim problemom, żeby być w tym wszystkim przytomniejszą. Może jest jest sposób, żebyś zabezpieczyła swoją przyszłość, poprawiła swoje szanse na powodzenie. Mi w każdym razie się wydaje, że po prostu musisz czuwać, żeby niczego nie "przespać" w swoim życiu ;). Więc także musisz się nieco zdystansować, bo jak wiadomo, kiedy działa się w stresie, można się pomylić. Może komuś opowiedz o tym co teraz przechodzisz?