Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laura,25

seks z kobietą na wózku - pyt do panów

Polecane posty

Gość laura,25

witam, poruszam się na wózku inwalidzkim, od urodzenia nie mam władzy w nogach. Pytanie do facetów - mielibyście opory przed seksem z kobietą na wózku? ja nigdy tego nie robiłam, podoba mi się pewien pan i jak każda kobieta mam poped seksualny, fantazje. Zastanawiam się czy mam szanse na seks....

Gość laura,25
są tu facecie którzy się wypowiedzą?:P

Gość laura,25
nogi mam bardzo szczupłe, wiadomo mieśni brak... n

Gość gość
jeśli masz fantazję seksualną i c*pkę masz sprawną to czemu nie ,sprawianie przyjemności to również dla mnie przyjemność. jeśli odległość jest w miarę normalna to możemy się zaprzyjaźnić

Gość gość
Ja nie mial bym zadnych oporow ;) Bo niby przed czym?! ;/ A debilu co o klodac pisze, zes z*****l porownanie... WTF?!? Nie masz muzgu? Pytanie tylko do autorki, jak to jest z "czuciem" u Ciebie? Zawsze myslalem ze osoby sparalizowane maja z tym problem...

Gość gość
CISTECZKOWA, pustaku, usun konto

Gość laura,25
gość niestety z przyjaźni nici bo ja mam ochotę na seks z konkretną osobą :) a co do czucia...to różnie jest u różnych niepełnosprawnych, ja z tym nie mam problemu.

Gość Feno
Seksowność jest pojęciem względnym... Jeżeli zależy mu na Tobie nie powinnaś pokazywać kompleksów. Powinnaś pokazać w żarcie możliwości, które może z Tobą osiągnąć. Seks z niepełnosprawną może być tak samo przyjemny jak naturalny... Wiadomo, że dominował on będzie. Pozycje w których on jest na górze nie wymagają u Ciebie żadnej pracy nóg ;) Nie zaszkodzi spróbować. Keep going and have fan with sex ^^

Gość gość
jeśli nie masz ochoty na przyjażń to życzę powodzonka w życiu seksualnym i myślę że wielu facetów nie miałoby z tym problemu

Gość laura,25
dziekuje za odpowiedzi :)

Gość jakiś facet
Gdyby to był tylko czysty sex dla czystej przyjemności - i masz temperament to czemu nie - w łóżku tak naprawde nie sposób ustalić kto , kogo wykorzystuje Cóż nie które pozycje odpadają ale to niczego nie przekreśla

Tylko czekać aż powstaną tematy o kobietach wystrzelonych w kierunku Marsa i teraz powróciły . To śliski temat i zawsze mi się wydaję że jak rozmawiam z takimi osobami, zawsze mam poczucie winy, że mogę biegać. Wiem po takim poście każdy mi życzy bym złamał sobie kręgosłób, ale ja nie dam rady :( Już wolę tych co życzą mi śmierci. :( Co prawda jak tu piszę , nawet od swoich "wrogów", czytaj adwersarzy, nie przeczytałem takiego tekstu

Gość chyba jakiś desperat
chyba desperat albo bardzo mocno wygłodniały zdecydowałby się na sex z inwalidką ;/

Gość gość
nowy ale dałeś dooopy z tym Kręgosłóbem ,może idz już spać a zamiast paciorka weź słownik uzupełnij pusty łeb

Gość jakiś facet
@chyba jakiś desperat jesteś taki fajny bo masz nogi? - ja też mam ale nogami kieruje głowa , ta dziewczyna ją posiada bo zadaje pytania a ty? masz dyńke na patyku bo chciaż krytykujesz to nie argumentujesz swojej opinj

Danie duupy to pikuś. Jak pomyślę że miałbym to pisać podtaczając wózek , już dawno bym oszalał. :( Dziękować Bogu jestem tylko głupi. Dlatego tego posta piszę z ubikacji. :)

Gość gościówa gościnnie
Myślę, że nie trzeba się zastanawiać i szkoda tracić życia na rozmyślanie... Trzeba próbowa wyrywać gości, ja znam gościa na wózku, który jest tak zabawny i ŚMIEJE się ze swojego kalectwa, mówiąć do koleżanek: och zrób ze mnie swojego niewolnika i załóż mi smycz, potoczę się za tobą jak kulka :) są to naturalnie żarty, ale laski za min sikają. Swoim luzem przełamuje barierę kalectwa. Moim zdaniem nie ma nić złego w tym np, że ktoś chce próbować seksu z kaleką... Przecież ludzie probóją z zabawkami, z obcymi, z murynami, dlaczego na tej liśnie nie można umieścić kaleki... Moim zdaniem - niech cię bzyknie bez skrupułów i robi z tobą co chce, jak mu tak powiesz to może się zapomni i popuści wodze fantazji. Musisz go ośmielić!!!! Powodzenia!!!! Ps. zdaj relację...

Gość gość
Nie miałbym nic przeciwko małżeństwu z kobietą niepełnosprawną. A jeśli małżeństwo to i seks.

Gość ahmet
laura,25 piszesz że nie miałaś jeszcze kontaktów, czy do tej pory próbowałaś się jakoś sama zaspokajać czy w ogóle jesteś nietknięta?

Gość gość
chętnie bym poznał taką kobietę niezobowiązująco

Gość gość
Jaka różnica.....