Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy pies może być na slubie i potem na weselu?

Polecane posty

Gość gość

jest ze mną od 10 lat. to wazna osoba dla mnie. chce zeby byl obecny na slubie, a potem jakiś czas na weselu. wiadomo, ze calej nocy psiak nie wytrzyma i bedzie chcial odpoczac od hałasu. byl ktos w podobnej syt? zgodza sie na takie cos w kosciele i czy gosciom nie bedzie przeszkadzac hm?

Gość gość
O matulu, jak się trollom nudzi! :o

Gość gość
wpis o 6:21 to podszyw!

Gość gość
pies na ślubie :D

Co do psiaka to zależy. Jeśli mowa o kościele to na to musi się zgodzić ksiądz z parafii gdzie będzie ślub. Z własnego doświadczenia dodam - mało prawdopodobne ( wg księży psiak nie posiada duszy i to tam jakoś się z wiarą kłoci ale zapytać możesz co ci szkodzi ). Co do obecności na weselu i ślubie to bym się zastanowiła. Zależy gdzie masz wesele wiem, że są hotele, dworki itp. które udostępniają ogród i można tam psinkę spuścić co by pobiegała i jednocześnie mogła wejść na sale ale samego przebywania psa na sali nie polecam : głośna muzyka masa zapachów ( chodzi głownie o perfumy które drażnią czuły psi nos) poza tym ktoś może psa przydepnąć lub zanadto dokarmić ( problemy żołądkowe murowane). Wiec jeśli już chcesz koniecznie psiaka na weselu to poszukaj właśnie lokalu z możliwością wyjścia na ogród psiak w każdej chwili będzie mógł wejść na sale a jednocześnie uciec jeśli hałas lub inne rzeczy przestaną mu odpowiadać. Ja osobiście nie chcąc swojego psiaka narażać na ogromny stres i emocje nie zabiorę go na ślub ani na wesele za to będzie z nami podczas sesji zdjęciowej - pomysł o tym może to pamiątka na lata ...

Gość gość
6:25 rowniez podszyw. przestan sie trolu podszywac pode mnie! :o

Gość gość
Boże ale tytempa jesteś nie tylko ty się nie logujesz i piszesz jako gość.

Gość gość
7:44 też podszyw!

Gość gość
ten nik został mi przydzielony i prosze sie przestac podszywac!

Gość gość
Nikt się pod Ciebie nie podszywa, zauważ ze osoby które nie mają konta na kafeterii to piszą jako gość.

na weselu na pewno moze byc. jesli chodzi o kosciol to zalezy od ksiedza ale wcale nie musisz go pytac tylko popros jakas zaprzyjazniona osobe aby trzymala twojego pieska na smyczy np blizej wyjscia aby ksiadz nie widzial

Gość pies na weselu
kocham was dziewczyny - zawsze potraficie mnie rozsmieszyc ;)

Gość gość
a co można przygotować upiec , ugotować z 10 letniego pieska na to wesele? chciałabym isc z czyms , nie z golymi rekami

Gość gość
jestem prawdziwa autorka tematu. nie wiem czemu inni piszą pod moim nickiem. myslę, że to da się łatwo rozpoznać kiedy piszę ja, a kiedy podszywy :) dom weselny jest z wielkim ogrodem i myslalam, zeby tam urzadzic tez kacik dla zwierzat. moze inni moi goscie tez by przyszli ze zwierzetami. mialyby w ogrodzie miske z woda, miske z karma i o jakiejs konkretnej godzinie zostalby podany jakis posilek specjalny. gotowana wołowina.. albo coś takiego

Gość gość
autorko tematu zrozum ze kazda osoba nie posiadająca tutaj swojego konta pisze pod Nickiem "gość" chyba ze w rubryce zamieni je na inne słowo. Nikt nie chce się pod Ciebie podszywać. Wmawiasz innym i sobie a wystarczy znac reguły i zasady pobytu na Kaffe. A jeśli ich nie znasz to masz problem.

Czy jesteś taka głupia? Czy tylko udajesz? KONIECZNIE idz do psychiatry bo zle z tobą się dzieje.Masz objawy idiotyzmu na całego!😠

Gość gość
Rozumiem, ze jestes panna mloda i to twoj slub. Jak dla mnie moze byc, zalezy jaki ma charakter . Sa rozsadni ksieza, ktorzy pozawlaja wprowadzac psy do kosicolow. Zreszta przed wiekami bylo to normalne

Gość gość w dom
oczywiście że może być. Pod warunkiem że wskoczy w garnitur i będzie pod krawatem. Tylko podczas nocy poślubnej uważaj...