Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadin999

Ból pępka?

Polecane posty

Gość Nadin999

Od paru dni boli mnie w okolicy pępka a zwłaszcza sam pępek tak jakby w środku :/ Nie wiem czym to może być spowodowane, wprawdzie pracuję w markecie i często dźwigam, dlatego boję się, że to może byc przepuklina... Ale nie mam żadnego obrzęku w tym miejscu. I nie wiem czy to ma coś do rzeczy, ale też od paru miesięcy prawie codziennie boli mnie głowa, jestem ciągle zdenerwowana... Jak myślicie co to może być?

Gość gość
Właśnie może Ci się tworzyć przepuklina, na wszelki wypadek powinnaś to pokazać lekarzowi.

Raczej tak, ale im wcześniej pójdziesz, tym zabieg mniejszy, jeśli nie pójdziesz, a to jest przepuklina, to będzie się tylko powiększać. Więc nie zlekceważ. No i nie dźwigaj!

Gość Nadia999
Nad tym pępkiem zrobiła mi sie taka dość wyczuwalna gulka, do tego boli mnie od jakiegos czasu w dole brzucha, wczoraj po dosc dlugim spacerze mocno mi się wybrzuszyło w tamtym miejscu... Poszłam dziś do lekarza a tam babka mówi że ona nic tam nie cZuje i mam isc normalnie do roboty. Dodam, że pracuję w Biedronce, wiec non stop pracuję tam fizycznie... Wysłała mnie tylko na usg za 3 tygodnie... To jest chore, brzuch mnie ciągle boli, sama czuję tą wypukłość, a lekarz nic.