Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy brzydkie kobiety są lepsze jako żony?

Polecane posty

Gość gość

i matki ?

Gość gość
skąd taki pomysł?

Gość gość
Tak dużo lepsze mają w sobie więcej ciepła, bardziej doceniają mężczyznę i bardziej go wspierają.

Gość jajeczkowaaa
tak, bo brzydkiej nikt nie bedzie podrywac- matac jej w glowie i ona nie bedzie miala glupich pomyslow czy zostawic faceta czy nie ,bo i tak nikt nie jest nia zaintersowany. jja np. taka jestem ,ze jak ktos nowy mi sie spodoba to od razu sie zastanawiam czy nie rzucic obecnego partnera i nie zaczac z innym . sama nigdy nie zaczynam z nimik flirtowac,zawsze to wychodzi od faceta i pozniej mam takie glupie mysli. a jakbym byla brzydka to nikt by ze mna nie flirtowal.

Gość gość
atrakcyjne kobiety mają przekonanie, że wszystko im się należy bo są ładne. Są też leniwe i uważają, że to facet ma je utrzymywać.

Gość Zuzanna Amelia æ
Duuuuuzo lepsze. Im brzydsza tym lepsza.

Gość gość
Piękne i ładne kobiety nie potrzebują być dowartościowane przez innych. Są świadome swojej atrakcyjności, więc nie zwracają uwagi na komplementy, podrywy i wyrywanie. Są wierne, pod warunkiem, że się o nie dba. Brzydule korzystają z byle okazji, cieszą się jak dzieci z Somalii na widok jedzenia, kiedy usłyszą trochę ciepłych słów. Dają się wyrwać byle komu i byle gdzie. Sam to zaobserwowałem przez lata w szkole, na studiach i w pracy. Piękne kobiety to przede wszystkim poukładane i wartościowe osoby, wierne i dbające o bliskie osoby, a przede wszystkim mają ładne potomstwo. Ze związku z brzydulą to wychodzą tylko jakieś kolejne brzydactwa.

Gość gość
Myślę, że brzydkie kobiety są lepsze jako żony i matki, gdyż one BAAAARDZO DŁUGO czekały na miłość i jeśli w końcu ta miłosć im się trafiła to nie chcą zdradzać itp. itd.

Gość gość
Myślę, że brzydkie kobiety są lepsze jako żony i matki, gdyż one BAAAARDZO DŁUGO czekały na miłość i jeśli w końcu ta miłosć im się trafiła to nie chcą zdradzać itp. itd.

Gość Heniu
Coś w tym jest. Uroda jest jakimś tam atutem, dla jednych ważnym dla innych mniej istotnym ale na pewno ma wpływ na związek. Jak ktoś ma np. braki w uzębieniu to musi więcej żuć - proste. Facet np. mógłby być z kobietą która słabo gotuje jeśli jest ładna, natomiast z brzydką słabo gotującą już nie. Albo np. wybrałby brzydszą bo miała mieszkanie i kasę od ładnej ale bez niczego. Ale takich czynników jest dużo i nie wszystkie oznaczają "lepszą" żonę. To zbyt duże uproszczenie - ale fakt faktem jak komuś los poskąpił urody to musi nadrabiać czymś innym. Jak idę na piwko z przystojnym kumplem to bez trudu równoważę jego urodę swoją nawijką - on ma taką wadę, że się jąka albo gada jakieś bzdury, heh.

Gość gość
pewnie ze lepsze,szczegolnie jak mu tu pisza erotycznie:P

Oczywiście że tak jest, to logiczne i oczywiste. Trzeba wybrać - albo brzydka i dobra żona, albo ładna i deficytowa fabryka fochów. Jak ktoś umie kombinować i go stać, to może używać obu egzemplarzy naraz (czerpać z każdej co najlepsze :D )

Gość gość
dave to, że ty zdradzasz swoją kobietę to twoja sprawa ja tak nie umiem

Gość gość
Brzydule to zakompleksione, tępe, nieudacznice. Zrobią wszystko aby nie być same, ale poszły by z każdym "pokemonem".

Gość gość
Brzydkie kobiety maja kompleksy , nie moga byc dobrymi zonami i matkami dzieci nie posiadaja empati , sa zimne i wiecznie medza , smutne , niedowartosciowane dlatego kazdy facet ich nie chce :)

Gość lukashlodz
Nie ma brzydkich kobiet.. sa tylko. ..nie zadbane. .

Gość lukashlodz
Powiem tak.. zerwala ze mna Sliczna narzeczona po 4 latach. Swiat mi sie zawalil. Powiedziala ze nigdy juz nie bede mial takiej kobiety.Dodam ze ja jestem z uroda taka-srednia krajowa; )byl ból, rozpacz. .teraz odzylem -zalogowalem sie na Fotka.pl (była tez tam poznałem?) I co? Mam tyle ofert od kobiet-ładnych, ciekawych , ze czasami boje sie wchodzic tam i maila odpalac. Nie mam czasu na odpisywanie wszystkim. Poznakem kobiete w moim wieku (31) -srednia z urody-jaki kto ma gust-w porównaniu z poprzednia to brzydka właśnie ale.. przez 3 tyg tak ja wzielo na mnie.. ja na razie chłodny jestem. Jest tak za mną-jak żadna do tej pory-a duzo mialem przygód i kobiet w zyciu;) Idealna przyszla żona. Ogarnieta, wlasne mieszkanie. Pracuje w PZU. Powiedziała mi ze .. gdybym tylko zechciał z nia byc... to by mi nieba przychylila i ze będę najszczesliwxym facetem. I wiem ze tak bedzie.takze brzydsze sa czystsze duchowo i doceniają życie i mężczyzn. Brak zepsucia plastikiem;))) a była. . Odzywa sie teraz-bo ja milczalem, olalem temat-myślała ze będę skomlal..chce sie spotkać itd. A ja bede z ta brzydsza, a byla niech patrzy z gorycza i zalem na fotki na FB -jaki bede szczesliwy mimo tego ze nie wybrałem jej tylko brzydsza. Zaboli ja to. Ładna miska jeść nie da; )doceniajcie miłość i oddanie tych "gorszych" kobiet. Nieboatrzcie co kumple powiedza.Nie patrzcie co mówią znajomi, koledzy. . Oni odejda za 2-5-10 lat. .a ONA zostanie-przy Tobie bez względu na wszystko! ! W Polsce dziewczyny maja przerabane, bo tu Duuuzo ladnych kobiet na metr kwadratowy i brzydule maja ciezej. Taki głupi kult piękna! ! Pzdr; )

Gość gość
Chyba tak te ladne traca duzo czasu przed lustrem, bo chca byc najpiekniejsze :)

Gość gość
Pytanie z serii: Czy niebieskookie kobiety sa lepsze jako zony? Czy kobiety o wzroście 167 cm sa lepsze jako zony? Czy czarnowlose kobiety sa lepsze jako zony? Co ma piernik do wiatraka????

Gość gość
Tu chodzi o to chyba ze o brzydka sie czlowiek nie musi martwic :) ze sie skieuje na zla droge?

Gość gość
Ty chlopcze powyzej chyba nadal sie z bylej nie wyleczyles. Szkoda tej przecietnej z PZU

Gość gość
To bzdura, co za cymbał bierze na żonę kobietę, która jest brzydka. Na żonę musi być wszystko w jednym. Przyjaciółka, kochanka, piękno wewnętrzne i zewnętrzne. Przede wszystkim brak egoizmu z taką, aż chce się żyć. Taka nie musi się o nic prosić tylko to dostaje. Działa w obie strony. Zero manipulacji. Najważniejsze, że mi się podoba, opinię reszty mam w d***e. Żonę trzeba kochać i nie znikać po pierwszym byle kryzysie tylko nauczyć się sobie z tym radzić. Ona zaufała mi więc ja ufam jej, proste. Wiele lat po ślubie i kilka zdzir chciało to rozbić, ale jakoś im się nie udało. Przede wszystkim inne d**y trzymać z dala na duży dystans, tego się nauczyłem i to jest najlepszy prezent dla mojej żony.

Gość gość
Te które piszą, że brzydkie kobiety są lepszymi żonami, a ładne to lenie itp. pewnie same są takimi brzydulami i chcą się dowartościować. A ja Wam powiem, że uroda nie ma nic z tym wspólnego! Ja nigdy nie ożeniłbym się z kobietą, która wg mnie jest brzydka, chociaż uroda nie jest najważniejsza. Znam wiele kobiet, które z urody są brzydkie lub przeciętne, a uważają się za nie wiadomo jakie piękności i do tego wredne. I odwrotnie, bardzo ładne, a skromne.

Gość gość
Brzydkie kobiety to lepsze zony i matki?? Bzdura totalna! Brzydką żonę mąż prędzej zdradzi niż taką, która mu się podoba. A jeśli chodzi o matki, to błagam Was, jaki facet chciałby mieć brzydkie dzieci... No chyba, że sam jest szkaradny i żadna ładna go nie chce.

Gość gość
no, chłopie, zakochany to Ty nie jesteś w tej brzydkiej-tylko zIMNA kalkulacja i satysfakcja, że pokażesz ex jak ci się układa super.. a ex znajdzIZe jakiegos ładnego chłopca i ta cała szarada runie, bo cię cholera weźmie :D dodam, że jestem brzydka, a jestem egoistką, facetów traktuję jak podnóżKI, zadne domowe prace typu gotowanie mnie nie interesują, zdradzam, jestem leniwa. znam też zjawiskowo piękną dziewczZynę, która jest taką typową domatorką i kurą domową głupie generalizacje i pseudoteorie..

Gość gość
Kogo to obchodzi, że jesteś taka beznadziejna.

Gość gość
E tam lepsze. Nie ma nic gorszego niż zakompleksiony partner. To rzutuje na charakter, zachowanie, ur******* bezpodstawną zazdrość. Gorsze nigdy nie będzie lepsze.

Gość gość
najwyraźniej ciebie obchodzI, bo inaczej byś nie wchodzIł/a na taki temat, zeby czytać o wadach i zaletach brzydkich kobiet..