Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DLACZEGO NIEKTÓRE KOBIETY WIĄŻĄ SIĘ Z BANDYTAMI

Polecane posty

Gość gość
Moja kolezanka jest z takim gosciem ktory zabil kogos nozem, odsiedzial chyba dyche i wogole nie widac po nim tej przeszlosci. Zaradny, silny, znajomosci ma, potrafi dwoch pobic, nigdzie nie pracuje a ma kasy, auto. Ona o nic sie nie musi martwic, bo koles wszystko zalatwi. Tez bym tak chciala.

Gość gość
To duzo odsiedział

Gość gość
kiedys bylam w takim zwiazku i byl udany ale zakonczylam go dlatego ze moj chlopak stoczyl sie na same dno az skonczyl w piachu

Gość gość
pewnie bandyci są bardziej męscy , mają więcej testosteronu

Gość babka z piasku
Dobrze ktoś napisał, że najpierw trzeba słowo "bandyta" zdefiniować, bo dla każdego oznacza co innego. Też nie można kogoś nazywać bandytą, tylko dlatego że kiedyś siedział w więzieniu a po wyjściu z niego zmienił się o 180st. Niestety takie "łaty" potrafią się ciągnąć za takim człowiekiem przez całe życie. Co innego jeśli bandytą nazywa się "damskiego boksera", ale czy to określenie jest trafne?

Gość gość
jestem z takim wlasnie facetem..i nie jestem z patologii czy takiego domu ani krotko trzymana nie bylam -do przesady bynajmniej. fakt nie jest kolorowo i trzeba miec mocne nerwy

Gość gość
jestem od 3 lat z takim facetem i jest nam dobrze razem tylko jest jedna rzecz która mi sie nie podoba jego szemrane towarzystwo mimo tego ludzie z jego otoczenia sa ok

Gość gość
a w czym bandyta jest gorszy od nieempatycznego "porządnego" młokosa?

Gość gość
Umie obronic kobiete ma kase duzo kumpli jest dobrze zbudowany wyszczekany umie dowalic itp

Gość gość
Tak popieram osobe wyzej

Gość gość
To s*******ny i tyle

Gość gość
Sama jestem w takim zwiazku i nie zaluje moze wpadlam na ideal

Gość gość
Jestem w takim zwiazku niczego mi nie brak. Co chcesz to masz ale w granicach rozsadku jestem zadowolona z takiego zwiazku

Gangster to nie bandyta przede wszystkim. Dziewczyny nic nie znaczących złodziejaszków, dilerów i im podobnych są z nimi głównie bo fascynują je kasa i pozorna ''władza'' ich chłopaka. Takie też lubią się z tym obnosić jakiego to niby ważnego i groźnego chłopaka mają, a w rzeczywistości zazwyczaj jest nic nieznaczący. Osoby, które znają ludzi, którzy naprawdę mają coś do powiedzenia a nie są żołnierzami nie chwalą się tym na prawo i lewo. Poza tym tacy ludzie wbrew pozorom są bardzo honorowi, kobiety i dzieci to świętość i cenią sobie lojalność, nie mogą pozwolić na tolerowanie jakichkolwiek zdrad i oszustw. Co innego notoryczni delikwenciarze, co to obskakują piwnice na osiedlu lub biją kogoś bo nie miał ognia przy sobie, tacy ludzie to chodzące ścierwa :o

Gość gość
Zgadzam sie z osoba powyzej.

Gość gość
moja siostra była z takim facetem i zdradziła go i ona gorzko pożałowała tego co zrobiła. radze tobie jezeli bedziesz z takim czlowiekiem to nigdy go nie oklamuj i nie zdradzaj go z innym.

Gość XPMaksimus
bo lubią urozmaicone i pełne przygód życie hahahahahahaah

Gość gość
ale co wg was oznacza bandyta??? bo ktos kto kogos zabil to jest wg mnie morderca

Gość gość
Zyje jak w bajce z taka osoba

Gość gość
Ale wy wszystkie durne jestescie , zalicie sie czy chwalicie ze was menty spoleczne r***aja gorzdj bedzie jak dzieci na swiat przyjda bedziecie staly po zasilek z poobijana morda

Gość znawca obrzydliwości kobiet
bo takiej lasce nikt nie podskoczy i się może chwalić przed innymi że ma takiego złego byczka