Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zalucie czegos czego NIE zrobiliscie? czego?

Polecane posty

Gość gość

podobno ludzie bardziej zaluja tego czego nie zrobili,niz tego co zrobili- a wiec czy jest takiego w waszym zyciu ? ja zaluje ze za 'mlodu' nie bylam bardziej.... rozrywkowa. byl pewien facet na ktorego mialam ochote,ale nigdy mu tego nie pokazalam i do dzisiaj sobie mysle,jakby to bylo z nim sie przespac....

Żałuję,ze nie skorzystałam z oferty pracy,którą kiedyś dostałam oraz że nie dałam szansy pewnemu chłopakowi.

Gość eva486363737
żałuje, że byłam taka nieśmiała w momencie gdy poprosił mnie do tańca 16 lat temu. Tańczyłam jak drewno, a płonęłam z miłości. moja największa miłość :(:(

Gość bezzębny mietek
ja rzałuje ze nie zrobiłem dzisiaj rano kupy i efekty tego czuc nacaly pokuj:-o

Gość gość
raz uprawialam seks z nowym facetem- on lubi ostro,zaczal mnie ciagnac za wlosy- szczerze, spodobalo mi sie,ale nie bylam na to przygotowana i zaczelam sie z nim klocici ze za kogo mnie ma,ze nie jestem jakas k***a ble ble i ucieklam .... nikt mnie jeszcze porzadnie nie zerznal, moj maz mysli ze jestem taka ulozona itd. a ja sie wstydze ze mam takie'zachcianki' ...

Gość gość
ja żałuje, że nie zdradziłem żony przez to czuje się niepełnowartościowym mężczyzną.

Gość gość
zaluje, ze wyszlam za maz za faceta, ktorego kochalam, ale okazal sie byc niedojrzaly i zaburzony

Gość gość
Zaluje, ze niedokonczylam jednego projektu - czasami sni mi sie to po nocach:o