Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przystojni, pewni siebie mężczyźni przyciągają beznadziejne kobiety

Polecane posty

Gość gość

które nie mają wstydu podrywać kogoś kto jest dla nich niedostępny

Gość prawiczek kafe
Znam to z autopsji

Gość gość
tacy faceci to przyciagaje wszystkie kobiety

Gość gość
beznadziejne to znaczy jakie? a kto wsnuwa taki wniosek? te ktore z nimi sa, bo rzekomo sa lepsze ale za to nie sa przez nich kochane?

To prawda, że te beznadziejne i nie mające wstydu "podbijają" do olewających je przystojniaków. Jednak teraz pytanie, czy taki przystojniak odpowie na takie zaloty. Z resztą niedawno był temat ad. tego, że silne kobiety przyciągają nieudaczników. Może po prostu ludzie o silnych charakterach i pewni siebie (m.in. ze względu na swój ładny wygląd) przyciągają tzw. ofiary losu???

Gość gość
jak jestes przystojny to kobieta sama cie zagada lub bedzie chciala wyrwac a brzydkiemu to powie spadaj i jego fajny charakter nie bedzie mial znaczenia:P

Gość gość
To tak samo jak z pięknymi kobietami, najczęściej wiążą się z nimi ustawieni pewni siebie faceci, którzy później bez najmniejszych oporów są w stanie zdradzać, bo wiedzą że mogą sobie pozwolić praktycznie na każdą... Wielu facetów ma nie tyle beznadziejne co odstające urodą kobiety które wiedzą że nie będą rozchwytywane po rozstaniu, więc są dobrymi, wiernymi żonami, a normalny facet to sobie ceni.

trochę przesada...To, że brzydka nie znaczy, że wierna. Ani ładna nie znaczy - od razu zdradzi.

Gość gość
Oczywiście ;) od razu po Twojej wypowiedzi można wywnioskować, że należysz do tych bardziej urodziwych ;) oczywiście ja generalizuje i wiem, zdrada nie zależy zupełnie od urody tylko od przekonań, własnych zasad, silnej woli, tylko sam z życia wiem jak to wygląda gdy kobieta jest kochana no nie oszukujmy się za charakter, osobowość, a nie za wygląd, takie kobiety są dużo stabilniejsze emocjonalnie, potrafią docenić wysiłki swojego faceta, nie są księżniczkami, bardziej się poświęcają, oczywiście wiem że są piękne kobiety które mają te wszystkie zalety ale to takie uogólnianie które nieco z życiem mają wspólnego.