Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie o seks bez związku

Czy uprawiając seks bez związku robicie te same rzeczy co w stałym związku?

Polecane posty

Gość Pytanie o seks bez związku

Pozwalacie na równie fikuśne pozycje, seks w różnych miejscach, oral, anal? Czy robiąc to bez związku jesteście bardziej zachowawcze i na bardziej intymne rzeczy się nie zgadzacie?

Gość gość
Tak, robimy te same, a nawet czasem extra rzeczy, ktorych nie zrobilybysmy bedac w stalym zwiazku:)

Gość Mister Blaster
Nie wyobrażam sobie bycia z dziewczyną, która uprawiała anal bez związku, dawała sobie wkładać bez związku palec w tyłek, łapać za biust w czasie seksu na pieska i dawać klapsy

Gość przygodny anal to
upokorzenie dla kobiety

Gość gość
Czy naprawde myslicie, ze dziewczyny mowia Wam wszystko o swojej przeszlosci?!? Jesli tak, to naprawde jestescie naiwni. Nawet nie jest to klamanie, tylko po prostu nie mowienie calej prawdy, bo i po co komu wiedziec z iloma facetami ktos spal i do tego szczegoly z ich lozka...

Gość Mister Blaster
Dlatego lepiej być samemu i zacząć uprawiać seks bez związku. Nie wyobrażam sobie bycia z dziewczyną, która np. bez związku uprawiała ostry anal na pieska, po same jajka, z wytryskiem w tyłku

Gość gość
a co faceci to co ? lepsi? prawie ze kazdy facet teraz zdradza.ja tam nie mam nic przecikow seksowi bez zwiazku jak dlugo sie nikogo nie krzywdzi to niech sie ludzie bawia i korzystaja z zycia.

Gość Marcin Maciejewski
Kobieta która uprawiała seks przed ślubem zdradzała swojego męża i powinna go za to przeprosić

Gość Mister Blaster
Tylko dlaczego potem porządny facet ma znosić taką przeszłość u swojej partnerki?

Gość ,,,,,,
Nie. Moim byłym ( było uch 3)min. nie zrobiłam loda

Gość gość
Oszczedzamy tego porzadnym faceto i dlatego im o przeszlosci nie mowimy:) Nie rozumiem dlaczego mialabym sie powstrzymywac od uprawiania takiego seksu jaki lubie na wypadek, gdyby komus kiedys mialo to sie nie podobac?! Poza tym na pewno nie bylabym z facetem, ktory ma problem z seksem w pozycji na pieska haha Czyli co, zgaszone swiatlo i misio na gorze?! Nuuuuuuuddaaaaa!!!!!

Gość Mister Blaster
Najgorzej jak kobieta pozwala na anal bez związku :O

Gość Mister Blaster
Nie przeszkadza mi pozycja na pieska, ale anal bez związku jest obleśny i nie chciałbym kobiety, która go uprawiała. Jako porządny facet uważam, że zasługuję na kobietę w moim rozumieniu porządną. Fuj, straszne jak kobieta pozwala jakiemuś przygodnemu partnerowi albo kumplowi od seksu wkładać sobie w tyłek. :O

Gość Mister Blaster
A sam w seksie jestem otwarty. Po prostu nie lubię takich ciź, którym obcy faceci w tyłek ładowali

Gość gość
kobiety nie odróżniają znajomy, nieznajomy, przygodny, mąż, dla nich to wszystko jedno.

Gość Mister Blaster
Za to ja odróżniam i chcę takiej kobiety, która by mi pasowała

Gość fotel
miater blasta. a jak zapatrujesz się na seks z dwoma facetami ( 1 raz) ,albo szybki numerek pod remizą? obleciała by tak żona? nie z autopsji pytam.

Gość Mister Blaster
Te rzeczy odpadają

Gość Mister Blaster
Jestem wrażliwym estetą w tej kwestii

Gość Mister Blaster
Dziwię się facetom, którym to nie przeszkadza

Gość Mister Blaster
A wy dziewczyny mogłybyście nie ukrywać swojej przeszłość. Nam facetom należy się poznanie prawdy i możliwość wyboru...

Gość gość
Taa..esteta, ale wam to oczywiście wszystko wolno i takie coś to zaszczyt,a potem macie pretensje do dziewczyn..

Gość Mister Blaster
Ja akurat do takich facetów nie należę, nie mam za sobą wiele partnerek seksualnych

Gość gość
anal to tylko bez zwiazku byl, dodam, ze ostry "po same jajka, z wytryskiem w tyłku" aha no i na pieska:D po winie calkiem dobrym... mojemu facetowi nie pozwalam na takie praktyki

Gość Mister Blaster
Pozwoliłaś obcemu facetowi ładować sobie w tyłek bez gumy i spuścić się tam? Dobrze, że nie jesteś moją dziewczyną

Gość Mister Blaster
Kobieta, która nie potrafi być szczera, nie jest mnie warta

Gość dzisiaj nie ma kobiet
są zkłamane, żądne przygód qrwy, udające kobiety przed facetami, których chcą naciągnąć na małżeństwo.

Gość gosciówkka
ja w seksie bez zobowiązan nie zrobiłabym loda

hahhaah ;-) a ja nie rozumiem tej "wyzszosci" seksu w zwiazku nad kazdym innym;-) seksa to zawzse tylko seks , po co robic jakies zalozenia ze jak jestem z kims 3 m-ca to i to, jak 4, 5 miesiaca to podniose noge do gory i zmienie pozycje, a po 7 m-cach podniose obydwie i "ale bedzie jazda";-)))

Gość wiesz ror
bo np. anal to raczej seks dla stalych zwiazkow