Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byłaprzyszłamama

moje dziecko nie zyje 13 tc

Polecane posty

Gość byłaprzyszłamama

Witam, jestem w 13tyg, mam w czwartek usg a mimo tego teraz jestem pewna ze moje dziecko nie zyje. wiem to bo milalam sen ktory zawsze sni mi sie na odwrot. nigdy sie nie myli. w tym snie bilo na usg serduszko a do tego dziecko mialo mleczne zeby co mnie szczegolnie dobilo. Obudzilam sie o 4 z placzem i nie czulam juz bolu sutkow a zawsze b.bolaly. Mam tylko twarde piersi ale to kwestia czasu jak znikna. nie umiem sobie poradzic. pierwsza ciaze poronilam a to jest druga

Gość byłaprzyszłamama
prosze wesprzyjcie mnie, tak bardzo sie boje:(

Gość gość
Przed usg skonsultuj się z psychiatrą ;)

Gość byłaprzyszłamama
to nie jest smieszne, ja to czuje

Jakie dziecko w 13 tygodniu???????? dziecko zaczyna się od wtedy, od kiedy miałoby szansę żyć po przedwczesnym porodzie. 13 tydzień to poronienie przecież i o żadnym dziecku nie może być mowy, taką tam stratę może mieć każdy komu się okres spóźni

Gość gość
kinga stefanka fanka to jak ma zatem mowic o "TYM" w 13 tyg??? moj zarodek?? mojhe poronienie? moj ciazowy zlepek komorek??opanuj sie. dla niej to dziecko, poza tmy odkad bije serce mozna mowic o dziecku. szanujmy troche poczete zycie. nie wazne ile ma milimetrow. a Ty autorko sie nie przejmuj na zapas tylko poczekaj do usg bo nic tym zamartwianiem sie nie wskurasz, tylko sobie pogorszysz, glowa do gory :)

Gość byłaprzyszłamama
w tamtej ciazy tez mialam takie sny i ja poronilam dlatego teraz tak mnie to przeraza

Gość byłaprzyszłamama
wiem ze powinnam sie uspokoic ale nie potrafie, zabardzo chcialam tego dziecka

Gość gość
to byl koszmar nic dziecku nie bedzie

Boże drogi :o i do tego jakaś wariatka :D wcześniej przeczytałam tylko tytuł, teraz nawet bym się tu nie wypowiedziała bo aż wstyd :D babie się przyśniło...

Gość gość
a ty kinga stefanka sranka podla jestes i nic wiecej

Gość gość
Autorko :) Idź na spokojnie do lekarza i zrób USG :) Na pewno jest wszystko dobrze.... A uroczymi komentarzami nieszczęśliwych kobiet w stylu stefanki się w ogóle nie przejmuj. Człowiek jest od momentu poczęcia- chyba, że Stefanka była mrówką, żabą lub delfinem- szczerze współczuję....

Kinga... jak dla mnie to jestes troszeczke niepoważna. TO JEST DZIECKO. Ty chyba zamiast serca masz kilo gruzu w piersi.

Gość byłaprzyszłamama
najbardziej przeaza mnie to ze nie czuje juz objawow a od poczatku ciazy byly dzien w dzien. to potwierdza to co czuje

Gość gość
Kinga ma rację, a wy jesteście egzaltowane

Gość byłaprzyszłamama
jak sobie przypomne ze na ostatnim usg machalo do mnie raczkami to mnie az rozrywa

ale tutaj już nawet nie chodzi o to, czy to jest prawda, czy prowokacja.. Tutaj chodzi o Twoją elementarną wiedzę....która nie ma nic wspólnego ze światopoglądem :)

Nie klikam w obce linki :) to raz. A dwa, to czy jeśli kobieta podejrzewa, że jej jak mówicie dziecko, umiera bierze się za zakładanie durnych tematów, czy też może biegnie do lekarza????

Gość byłaprzyszłamama
jak uwazasz ze to prowo to wyjdz z tego tematu. cierpie i bardzo sie boje a ty sie nabijasz. od 4 maz nie umie mnie uspokoic

Gość byłaprzyszłamama
ja nie napisalam ze umiera, ja czuje ze jz jest za pozno i to sie stalo

A Ty jestes głupia skoro my egzaltowane. . Byłaprzyszłamama. Nie napędzaj się bezsensownie, To co mówisz nie jest mądre. To tyylko sen,nie bój sie,

Gość juz mniejszy z tym ze provo al
KingaStefankaFanka - a ty co nosiłaś pod sercem w 13 tc????

Gość byłaprzyszłamama
ale w tamtej ciazy co poronilam mialam identyczne i one to zwiastowaly, ja to czuje nierizumiecie???

Mówcie sobie co chcecie, dla mnie to nie człowiek, to zarodek i tyle. Zresztą gdyby pokazać usg małpy wyglądałoby podobnie...w takim razie może zarodek małpki to też człowiek...no kto wie :p

Gość gość
jak widać głupota nie ma granic, skoro KingaStefankaFranka nie ma pojęcia jak wyglądała w 13 tygodniu swego życia... :P Inni ludzie są wśród nas... Przeglądnij sobie atlas anatomiczny albo poszukaj zdjęć w internecie zanim zaczniesz wypisywać głupoty na forum. do autorki postu - MARSZ DO GINEKOLOGA !

Gość byłaprzyszłamama
wiem ze to co pisze brzmi jakby pisala wariatka ale ja nie umiem sie pozbyc tego uczucia ze jest zle, ze jest po wszystkim:(