Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tex

czy sie dowiem o sexie

Polecane posty

Gość tex

mam dylemat czy da się dowiedzieć czy pewna dziewczyna uprawiala sex oralny byla wczesniej z chlopakiem(3lata)z ktorym uprawiala sex jak myslicie? a jak bede z nia uprawial sex to czy sie dowiem?

Gość tex
no to jak zrobila to czemu nie pytac?

Gość tex
no ale czy sie dowiem bez pytania? dziwne jakby nie uprawiala sexu oralnego jak mi zrobi to i pewnie jemu robila czyz nie? czy ja ciagle bede tak myslal?

Gość tex
no chodzi mi o to ze czy jak nie spytam to czy sie nie domysle?

Gość tex
bo mam takie cos ze boje sie ze sie domysle no i co wtedy? czy bede potrafil to zaakceptowac?

Gość harset
hahha kolejny:-D tyy,ze jaki masz problem? ze boisz sie,ze sie domyslisz,ze twoja doopa o******ela innemu? to nie mysl,wtedy sie nie domyslisz:-D:-D

Gość tex
no ale jak sie nie domyslic jak uprawiala z bylym juz kawal czasu sex wiec wiadomo ze i sex oralny byl a Wy byscie zaakceptowali to jakbyscie wiedzieli?

Gość tex
prosze odpowiedzcie

Gość gość
Dać ci line żebyś się powiesił? Napisze ci więcej. Pewnie zalał jej twarz spermą albo spuścił się do buzi. Pomysł o tym jak będziesz się z nią całował. Ja p*****le, nie masz większych problemów?

Gość tex
to jest bezsensu niby kazdy facet nie chce miec kobiety ktora robila loda innemu i dlatego sie nie pyta a rzeczywistosc jest calkiem inna bo dziewczyna robila tylko on niewie ma powiedzmy dziewczyne ktora uprawiala sex oralny z bylym ale on nic nie wie,no i dochodzi do sexu oralnego z obecnym i obecny sobie wmawia ze pewnie z nim tego nie robila jak wiadomo praktycznie ze robila bo czemu miala z nim nie robic jak wtedy z nim sex uprawiala

Gość gość
Idź do psychiatry

Gość tex
ale czemu? Wy tak nie myslicie czy jak? i czy Wam to przeszkadza? chce to zrozumiec jak maja inni ludzie

Gość harset
ziomuś kuchnia średnio jasno piszesz ale chodzi Ci o to,że jak już dojdzie do seksu oralnego z obecnym partnerem w tym przypadku z Tobą to facet zaczyna się zastanawiać-ten nowy facet czy z poprzednikiem tez bawiła się w oral tak?

Gość harset
jesli tak to: część facetów nie zastanawia się wcale nad przeszłością seksualną dziewczyny część facetów nie może sobie poradzić z przeszłośćią laski część pyta wprost część nigdy nie pyta to czy mówicie o poprzednikach czy nie zależy od tego jak osoby podchodzą do sprawy, dla jednych par to nie problem i mówią sobie wszystko,inne pary nigdy nic nie mówią na ten temat

Gość tex
harset a Ty jak masz?

Gość harset
a jak Ty chcesz się dowiedzieć a wstydzisz zapytać wprost co na początku zrozumiałe zwłaszcza w młodym wieku to musisz zastosować podstęp:P Podczas rozmów o seksie bo takie prowadzicie zapewne,chociaż z pytań wnioskuje,że nie na"szeroką" skale daj jej do zrozumienia pełną akceptację czynów które popełniła i,że nie ma to dla Ciebie znaczenia,wtedy dziewczyna nie będzie obawiała się reakcji i przy następnej okazji możesz podpytać ale też z wyczuciem. Po prostu musisz dać jej do zrozumienia,że to co było nie ma dla Ciebie znaczenia,że liczy się tylko tu i teraz.Hmmm tylko w takim razie dlaczego pytasz? Eee może ona na to nie wpadnie:D

Gość harset
my z żoną akurat wiemy o sobie wszystko dla Nas nie było problemem mówienie o tym co było

Gość harset
zrozumiałeś coś z tego?:P

Gość tex
a co wiesz np? Twoja zona byla dziewica?

Gość tex
staram sie zrozumiec

Gość harset
wszystko wiem, a przynajmniej tak myślę,bo wiesz laski ściamniają czasem,zwłaszcza jak czują się zagrożone tj jak czują,że gdy powiedzą prawdę facet może źle odebrać dlatego jak wyżej;) wiem co robiła,z kim robiła i ilu ich było, nie była dziewica

Gość tex
masz moze gg? chcial bym chwile pogadac bo mam problem:/

Gość harset
ale pókiś młody ile masz lat? powinieneś zrozumieć jedną rzecz seks jest dla każdego i dla faceta i dla dziewczyny i tak jak i faceci tak laski go lubią, to jest w naturze ludzkiej,seks nam towarzyszy zawsze. Nie wiem czy mogę tak napisać czy to logiczne ale wobec seksu jesteśmy wszyscy równi i wszyscy go potrzebujemy, nie piszę o wyjątkach bo takie są zawsze

Gość harset
dobra napisz swój nr to się odezwe

Gość gość
a jeśli spytasz i prawdę ci powie, to co zrobisz z tą wiedzą? Będzie ci lepiej jak będziesz wiedział, czy jak nie będziesz wiedział? W ogóle nie mam pojęcia po co ci ta wiedza. A z drugiej strony jeśli nawet coś z kimś robiła a się nie przyzna, to nigdy do tego nie dojdziesz że robiła :) Nie ma takiej opcji. Ponadto jeśli masz jakieś kompleksy to idź się leczyć a nie przenoś ich na dziewczynę. Bo normalne to nie jest...