Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstydzę się pozyczyć pieniądze:(

Polecane posty

Gość gość

Mam dług , który muszę uregulować w dość szybkim czasie. Żadne tam porachunkii czy coś ale straci łam pracę i za niedługo bank upomni się na pewno o swoje. Znam kogoś kto ma pieniadze i wiem,że byłby w stanie wspomóc mnie taką sumą jakiej potrezbuję, ale...boję sie poprosić, albo raczej strasznie wstydzę... Nie wiem jak mam to powiedzieć, strasznie upokarzająca sytuacją;(

Może pofatyguj się do banku? Nigdy nie brałam kredytu i sie nie znam, ale warto spytać czy nie idzie spłaty rozłożyć na mniejsze raty, odroczyć itp. Pytając nic nie tracisz.

Gość gość
byłam juz w banku i mam rozlozone raty tak jak tylko da się to zrobić w miare korzystnie dla mnie. chodzi o to ze mimo wszystko nie poradzę soboie z bieżacymi wydatkami itp jesli bedzie tak jak jest teraz, a pozyczka i spłata tego zobowiązania ktore mam bardzo by mi to ulatwilo.

Gość Anetka901
Ja jak jestem w trudnej sytuacji to korzystam ze strony viasms. To strona z szybkimi chwilówkami. Ja wiem, że korzystanie z takich usług to żadna przyjemność, ale w trudnych momentach trzeba. Ja już wielokrotnie pożyczałam pieniądze przez VIA SMS i przynajmniej nie muszę wstydzić się przed rodziną, że sobie nie radzę. Takie pożyczki to bezpieczna sprawa, umowa jest jasna, minimum formalności, u mnie wszystko za każdym razem było ok.

Gość gość
Pierwsza pożyczka do 1200 zł za darmo, bez bik, wystarczy dowód, osobisty, telefon komórkowy, konto w banku i 19 lat, więcej informacji podam na e-mail: superwojtek2@wp.pl

To podaj tu więcej informacji a nie na maila. Już parę osób sie przejechało na takich pożyczkach " na maila "

Gość truten na dojrzalej sliwce
dla nikogo nie jest to przyjemna sytuacja... drugi czlowiek to nie bank ze zalatwia formalnosci i daje kredyt ale tez nie instytucja charytatywna jak sie wydaje co poniektorym zyjacym non stop na kredyt

Gość Marianna123
A moze wejdz na ta strone: http://pozyczkaprzezinternetbezbik.pl/ i sprawdz jaka maja oferte. Z tego co wiem, to nie pytaja sie na jaki cel jest brana dana pozyczka oraz dochowuja tajemnicy. To po prostu pożyczka online bez bik - czyli dostepna dla kazdego

Gość gość
Schowaj dumę do kieszeni i pożycz. Oddaj tez szybko. Z żadnych banków czy prowidentow nie bierz.