Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak zaciekawiona

Przyjaźń damsko-męska istnieje????

Polecane posty

Gość 8iuyth786543
można! ja ze swoim X znamy się od zerówki, a obecnie mamy po 22 lata, NIGDY ani ja nie chciałam z nim być ani on ze mną, a jak nam mówili że się napewno chajtniemy bo ciągle razem to patrzyliśmy na siebie wzrokiem "a fuuuuuuuu nie z nim/nią" :D ja mam chłopaka obecnie, a on dziewczynę, drugie nie jest zazdrosne, i nasze drugie połówki od razu od początku wiedzą że nie mają prawa być o nas zazdrośni!! bo my do siebie bez żadnych podtekstów seksualnych itd, :)

Gość 8iuyth786543
zawsze po prostu jak siostra z bratem, zawsze sobie pomozemy, pogadamy, powyzywamy się itd :) ale nigdy przez 16lat znajomości nie było chemii, całusa czy trzymania za rękę, dla siebie jesteśmy wzajemnie aseksualni :D do naszych mamusiek żartem nawzajem gadaliśmy" teściowa" ale one wiedziały że to czysta przyjaźń, koleżenstwo.. :)

Gość 8iuyth786543
o co Ci chodzi szczery co?

Gość piąta aleja
"what the f**k are you saying lucy?" ja sama czasem za swoimi luźnymi skojarzeniami nie nadążam (bo wariacje to by było za dużo powiedziane), więc co się dziwić Tobie? ;)

Gość 8iuyth786543
ja mogę z czystym sumieniem powiedzieć że nigdy mi się nie podobał jak facet w sensie mąż przyszły itd, i ja jemu też nie, jeżeli by jakaś chemia była to przez 16 lat któreś by zrobiło jakiś ruch, a my się naprawdę, lubimy, zawsze sobie pomożemy, kochamy ale jak siostra z bratem, bardziej jak pies z kotem :P

Gość patty 88-88
nie, trzy razy sie przekonalam🖐️

Gość gość
wy ciągle o tej atrakcyjności fizycznej a gdzie strona emocjonalna? związek jest z miłości a nie z atrakcyjności partnerki przez te całe wasze układy f**k friend już macie nasrane w głowie tym seksem i popędem. Przyjaźń między kobietą a mężczyzną jest możliwa jeśli w kobiecie czy mężczyźnie widzi się coś więcej niż ciało a przede wszystkim człowieka ale nie jest to na tyle silne uczucie by nazwać je miłością.

Gość gość
NIE istnieje

Gość gość
miałam przyjaciela kilka lat, który mówił, że nie jestem w jego typie,że nie uważa mnie w ten sposób jako kobietę, a jako kumpla. świetnie się te kilka lat razem bawiliśmy, oczywiście tylko jako kumple. do czasu aż wyszłam za mąż.. natychmiast zerwał ze mną kontakty.. nie wiem czemu

Gość gość
zawsze szczery to jest absolutnie niemożliwe, to nie taki typ faceta, ma kobiety za nic, z wieloma sypia, nigdy nic w moim kierunku nie było, musi być jakieś inne wytłumaczenie.. aha i poza tym czułam, że uważa mnie za nieatrakcyjną.

musi być jakieś inne wytłumaczenie.. x spoko, moze to koles, ktory wie, ze skoro jestes zajeta to czas skonczyc "przyjazn" :-)

Gość Heniu
Istnieje ale jest rzadkim zjawiskiem. Z mojego doświadczenia powiem, że jest to możliwe jeśli dobrze się czujecie w swoim towarzystwie ale kompletnie nie pociągacie siebie nawzajem - co może zabrzmieć dziwnie w czasach, gdy nie zaprasza się na imprezę dziewczyn których się nie chce bzykać :) Mam jedną taką koleżankę - znamy się prawie 20 lat. Mnie ona nigdy nie pociągała za to świetna kumpela i w przeciwieństwie do 99,999% kobiet gotowa pomóc bezinteresownie, nigdy niczego złego mi nie zrobiła. Kiedyś jak byłem w związkach to podkochiwała się we mnie i bywała nawet zazdrosna - ale po kilku latach naszej znajomości jej minęło a kilka lat temu się ożeniła i nasz kontakt jest bardzo sporadyczny. Mimo to wiemy że możemy na siebie liczyć. Można? Można.

Gość gość
nie istnieje przyjazn damsko -meska ! zawsze miedzy kobieta a facetem jest energia i podtekst seksualny !!!!

Gość gość
Jak nie umiecie zawrzeć przyjaźni to macie problemy emocjonalne lepiej idźcie do psychologa. bo widać wszystko sprowadzacie do seksu

Gość gość
z brzydkimi ludzmi jest mozliwa przyjazn ale jak sa 2 atrakcyjne osoby to juz nie:D