Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweet malyna

problemy w związkach - zapraszam do dyskusji

Polecane posty

Gość sweet malyna

hej Dziewczyny :) postanowilam zalożyć temat w którym każda z nas będzie mogła zwierzyć się z problemów sercowych. zacznę od siebie. jestem w związku 19 miesięcy. oboje jestesmy jeszcze bardzo młodzi. to mój pierwszy powazny związek. czasem wydaje mi się że nie potrafię żyć bez Tego chlopaka. zbyt wiele sentymentów, wspomnień. bardzo sie przywiązalam. problemem sa jednak częste kłótnie... zazwyczaj o jakieś głupoty. często nie potrafimy wyciagnąć do siebie ręki i specjalnie robimy sobie na złość. bardzo mnie to męczy... często tez mam takie wrażenie, że on mnie jednak nie kocha.. poza tym wydaje mi się że jestem zbyt pesymistycznie nastawiona do życia, że nie potrafię się cieszyć z drobnych rzeczy, zabawić się a to też ma wpływ na nasze relacje bo On jest bardzo rozrywkowy. mamy jakis tam zarys planów na przyszłość, ale czasem mam wątpliwości, że nam się uda... a jakie Wy macie problemy w swoich związkach?

Gość gość
jestem z facetem kilkanascie m-cy ale juz nie wiem co do niego czuje czasami on mnie w ogole nie interesuje jest milutki, az za milutki a ja i tak mam to gdzies