Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Truff-xd

Tytuły filmów poszukiwane

Polecane posty

Gość Truff-xd

Dobra, to chciałam założyć temat, bo widziałam w życiu kilkaset filmów i mogę pomóc wam ich wyszukać i sama mam też kilka do odgadnięcia ;D

Gość gość
To ja mam film. Film to horror, bardzo stary i jest o zombie, których zaraziło dziwne stworzenie w zoo, a właściwie to taką babkę, a ona potem pielęgniarkę itd. więcej nie pamiętam ..

Gość truff-xd
Może "Martwica mózgu" ? ;D

Gość wakaasaacje
Film z Brucem Willisem.Gdzieś na drodze spotyka dziewczynę, wpadamu do samochodu czy coś.(Ale nie 5 element.)potem się okazuje ze jednak jest chłopakiem, chce zabić Bruca, jest jakimś jego wcieleniem z dzieciństwa czy coś.Super film bardzo zaskakujący . Więcej szczegółów nie pamiętam.Jakaos przed 2000 rokiem albo krótko po nagrany.

Gość wakaasaacje
jakieś pomysły?????????????//

Gość gość
moze 12 malp?

Gość gość
Dzięki, to jest Martwica mózgu ;D

Gość truff-xd
A to stary czy nowy film? ;D

Gość karolinka-malinka
a film o chorym człowieku....pamietam że zczoła wychodził mu robak-glisda i wtedy on widział wszystko na różowo i zabijał///film ten widzialam jakies 20 lat temu;)zna ktos tytuł?

Gość gość
do karolinki - Ukryty wymiar

Gość gość
A ten robak to nie był robak, tylko szyszynka, hehe. Kilka miesięcy ten film był na TV4, może niedługo znowu powtórzą.

Gość karolinka-malinka
;)heheh nie wim co to tam było ale tak o ten film chodziło;)

Gość truff-xd
Tym razem ja! ;D Film był o ludziach opowiadających sobie straszne historie i jedna z tych historii była o tym, że chłopak zatrzymał sie w domu, w którym mieszkała niema dziewczyna z ojcem i ten chłopak co nocy miał koszmar, że ojciec zabija siekierką córkę. I ta córka miała naszyjnik, którego nie pozwalała zdjąć. Ale on w końcu jej go zdjął i ona umarła.. I jeszcze film o rodzeństwie mieszkającym w hotelu dla biedaków. Matka gdzieś wyjeżdża, ojciec do pracy, a oni zostają sami. Ich sąsiad podcina sobie żyły, przyjaciel jednego z braci zostaje złapany na kradzieży, ale całość kończy się dobrze :)

Gość mieso
Comedia , parodia opowiadajaca o zyciu czarnoskorych w stanach na osiedlu , na poczatku filmu 21 latek w swoje urodziny mowi ze srednia wieku to wlasnie 21 lat I w tym samym momecie ktos go zastrzela Nie pamietam czy jest tam jakas fabula ale bardzo smieszny film I tytul troche dlugi Sorry za bledy :)