Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

FemmeFataleM

Powróżę z kart klasycznych

Polecane posty

Gość Anna 2.10.1991
Zgadzam się w 100 procentach z komentarzem powyżej. Powinniśmy być wdzięczni że ktoś poświęca dla nas czas i energie bo wróżenie z kart nie jest takie proste i szybkie -trzeba się na tym maksymalnie skupić... Ja poczekam cierpliwie, bardzo zależy mi na wróżbie ponieważ obecnie nie stać mnie na wróżkę a mam wiele problemów z którymi sobie po prostu nie radze a z tego co przeczytałam w poprzednich komentarzach Pani która układa karty ma do tego szczególne umiejętności i jej wróżby w dużym stopniu się sprawdzają. Anna 2.10.1991 o sobie przypomina i życzy udanego, niezapomnianego wyjazdu:)

Gość dominika nr 45
zglaszam sie!

Gość Anna 2.10.1991
Przypominam o sobie -nr 49 :)

Gość problematyczna .
ja też bym prosiła o wróżbe w krótkim czasie. to dla mnie bardzo ważne. chodzi głownie o niedaleka przyszłośc i wyjazd. Monika 10.12.94

Gość gość
Monika nie ma wrozenia poza kolejką.

Gość pkdmwt
Kiedy poznam faceta, który mnie pokocha i ja jego? Ostatnio jest tak, że albo mi się ktoś podoba i ten ktoś ma mnie w nosie, albo ja podobam komuś kto w ogole mnie nie kręci :-( jestem zrezygnowana :-( Anna 16.05.89.

Gość gość
Nasza Pani chyba nie wróciła jeszcze z urlopu;)

Gość gość
Natalia ur. 27.11.1995r. :) czekam z niecierpliwością :)

Gość gość
niepelnoletnim nie wrozy

Gość dorota 02.03.80
ja to sie chyba nigdy nie doczekam a zgloszenie moje jest na pierwszej stronie, dzieki wrózka za stworzenie kolejki i nie zalaczenie mnie….

Gość gość
moglo być tak ze przedluzyla sobie urlop albo już jest i nas olała;)

Gość gość
dominika nr 45 nadal czekam

Gość Anna 2.10.1991
49 nadal czeka:)

Gość gość
wróżka ma was w d***e

Nie mam Was w d***e... Wszystko w jednej chwili zawaliło mi się na głowę i nie wiem co dalej robić. Z pracy mnie wywalają, z facetem się rozstałam, nie mam gdzie mieszkać, więc wróciłam do rodzinnego domu gdzie wcale nie chciałam wracać i nie chcę tu wychowywać mojego dziecka, młodemu muszę zmienić szkołę, wszystkie perspektywy na spokojna przyszłość i własny kąt szlag trafił. Czemu zawsze tak jest, że jak się psuje to wszystko na raz...:( Codziennie o Was myślę i codziennie odkładam karty na potem. Kto chce niech czeka, kto nie może to przepraszam, ale wróżka też człowiek.

Gość gość
Współczuję Ci.....czasami tak wlasnie bywa.....ale dla KAZDEGO zawsze kiedys wyjdzie słońce ;-) Glowa do gory wrozko :-) Ja dalej czekam cierpliwie na wrozbe, jestem 30-sta na liscie ale przecież mam czas. Magdalena 29.09.1980 Powodzenia wrozko

Gość gość
Może to przez to ,że wrózysz? ja tez miałam problemy jak wróżyłam innym

Gość Cabrioll
przykro mi, ze tak Cie zycie teraz doswiadcza:(. Zycze dużo siły! i mam nadzieje, ze za niedługo karta się odwroci i będziesz bardzo szczesliwa:)!

Gość gość
Anna nr 49 rezygnuje. W takiej sytuacji nie będę głowy zawracać. Pozdrawiam i żeby Pani się wszystko ułożyło!

Gość gość
a ja poczekam:P

Gość gość
Wróci Pani...?

Wróci :) rozłożyłam karty dla Cobrioll. Wiem, że długo mnie nie było i będę jeszcze rzadziej, bo zanim się uporam ze wszystkim to nie wiem ile minie czasu, ale dziś chciałam rozłożyć karty. Wreszcie wracam do żywych, choć dalej jestem w kropce. Cobrioll aga 11.12.1984 Co było: Karty mówią o drobnych sukcesach i powodzeniu w życiu towarzyskim. Możliwe, ze otrzymałaś spadek lub inną korzyść urzędową. Pokazują też jakąś konkurentkę i zwrot ku dobremu w interesach, przeprowadzka. Dalej karty mówią o Twoim partnerze i problemach ze zdrowiem, duże wzloty i upadki w kwestii finansowej oraz przeżyłaś utratę kogoś bliskiego, karty sugerują nieszczęśliwą miłość. Co jest: Pomyślny obrót sprawy, która dotyczy Twojej mamy lub siostry. Jest tez facet zalecający się do Ciebie a przy nim jakaś wizyta, więc możliwe, że to właśnie on przybędzie z wizytą. Obok Ciebie widzę duże pieniądze i kłopoty ze zdrowiem, smutek. Co będzie: Ale masz zagmatwaną tą przyszłość. Są jakiś spotkania towarzyskie i problemy w pracy, możliwe że z dotyczyć będą osoby starszej. Następnie karty mówią o miłości, weselu, rodzinie a w koło full zmartwień i nieszczęść. Dalej jest rozczarowanie i stracone złudzenia oraz niedaleki wyjazd i dużo zajęć. Na końcu jest radość w związku ze spotkaniem jakiegoś bliskiego przyjaciela. Kart kluczowe: kobieta niezamężna, symbol ambicji i nadziei a przy niej wyjazd i zysk Może to będzie strzał kulą w płot, ale i tak napiszę :) Zatem wg mnie jeśli chodzi o przyszłość to bardzo będziesz liczyła na spełnienie pragnień o domu, rodzinie co jednak się nie uda i karty kluczowe jasno wskazują, że to dobry czas na realizację planów zawodowych. Życzę powodzenia!

Gość gość
Femme Fatale trzymaj się ciepło i nie poddawaj :) 🌻

Rzuciłam okiem na dalsze osoby z listy i tak: kolejną osobą jest Krystyna. Jeśli nadal tu zagląda to proszę o odzew (oczywiście zdaję sobie sprawę, że to ja "nawaliłam" i nie oczekuję cudów, ale jeśli da radę to będzie super), kolejno z plusujących jest Sylwia. Potem długo nic aż do numeru 29. Mariola. Jeśli te trzy Panie mogą to proszę o odzew, bo chciałabym trochę nadrobić kolejkę a nie ukrywam, że rozkładając trzem osobom karty będę miała 30 pozycji za sobą, a to znacznie podbuduje pozostałe osoby, które czekają w dalszej części listy.

dorota 02.03.80 jeśli Cię pominęłam tworząc listę to wskaż mi proszę gdzie się zgłaszałaś a ja przestudiuję historię listy i jeśli Twoja pozycja już przepadła w kolejce to powróżę Ci jako najbliższej z osób. Czekam na wskazówki na której stronie i gdzie był Twój wpis.

Gość poznańska Nox
18.06.13 [zgłoś do usunięcia] gość Dorota 12.01.1980 czy czekają mnie zmiany w życiu zawodowym?

Gość starsza kobitka
jakby ktoś wypadł to nr 31 czeka :)

Gość gość
Nr 30 Magdalena 29.09.1980 - nadal jestem i cierpliwie czekam na wrozbe. Prosze o info czy cos zmieni sie w sferze uczuć? Cieszę sie wrozko ze wrocilas bo oznacza to, ze jako tako u Ciebie znowu ok. Pozdrawiam i cierpliwie czekam