Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

FemmeFataleM

Powróżę z kart klasycznych

Polecane posty

Gość krysiula
Dalej zagladam ale tez mialam troche przerwy jezeli kolejka nie minela to czekam na wrozbe Krystyna 10 11 1960 Pozdrowka

Gość gość
mam poważną sytuację asia 11.03.82 kiedy znajdę pracę i czy rozstanę się z mężem, będę jeszcze żyć normalnie? i czy kiedykolwiek wróce do swojego rodzinnego miasta :(

Gość gość
michał 26/09/96 czy pójdę we wrześniu do wybranej szkoły - czy oceny mi na to pozwolą? jak ze znajomościami nowymi?

Gość gość
Daniel na liscie nr. 33, data ur. 15.05.63 , nadal cierpliwie czekam .

Gość gość
Witam serdecznie:) Joanna, 19.10.1989. Interesuje mnie życie uczuciowe:) Kiedy pojawi się Ten Jedyny???:)

Doroto z tego co widzę to osoba upominająca się o wróżbę i osoba która podajesz w kopii jest z inną datą urodzenia. Coś tu nie gra. Krystyna 10.11.1960 Co było: Karty mówią o kłótniach z partnerem i utraceniu go, rozstaniu. Większe zarobki związane z awansem. Duże nieprzyjemności w towarzystwie w jakim się obracasz, straty. Radość Ci przynosiły odwiedzin mężczyzny, który zalecał się do Ciebie. Co jest: Rozczarowanie odnośnie wyjazdu i zysku na jaki liczyłaś. Negatywne wieści dotyczące matki lub siostry, rodziny. Flirt z bliskim przyjacielem, możliwe że to facet na stanowisku. Pokonanie trudności zawodowych. Co będzie: Pomyślny obrót spraw urzędowych z którymi masz problem. Dużo zmartwień przez jakąś niezamężną kobietę. Następnie będziesz miała dużo zajęć, być może wyjazd i pojawią się kłopoty ze zdrowiem. Kart kluczowe: mówią o sukcesach zawodowych i urzędowych

Gość pawellllllll
też mi zależy na wróżbie...02.07.83 co czeka mnie w uczuciach?

Gość gość
A czy jest mozliwosc ze odpiszesz na e-mail?

Gość alexandraaola
Aleksandra 30.04.1993 czekam niecierpliwie,uczucia, praca o tym chce wiedziec.

Gość krysiula
Bardzo dziekuje za wrozbe jutro napisze jak to sie odnosi do mnie bo dzis niestety nie moge jutro do pracy

Gość gość
Weryfikacia Cabrioll:) Dziękuję Ci FF za to, że o mnie nie zapomniałaś i dziękuje za tak obszerną odpowiedź:), Jest mi niezmiernie miło, że aż tyle czasu mi poświęciłaś. Czasem ludzie tutaj odpisują/weryfikją Twoje wróżby:) Moja, może i nie należy do zbyt pomyślnych, no ale wszyscy wiemy, że życie nie jest usłane różami:) Wróci usmiech.gif rozłożyłam karty dla Cobrioll. Wiem, że długo mnie nie było i będę jeszcze rzadziej, bo zanim się uporam ze wszystkim to nie wiem ile minie czasu, ale dziś chciałam rozłożyć karty. Wreszcie wracam do żywych, choć dalej jestem w kropce. Cobrioll aga 11.12.1984 Co było: Karty mówią o drobnych sukcesach i powodzeniu w życiu towarzyskim. Możliwe, ze otrzymałaś spadek lub inną korzyść urzędową. Pokazują też jakąś konkurentkę i zwrot ku dobremu w interesach, przeprowadzka. Dalej karty mówią o Twoim partnerze i problemach ze zdrowiem, duże wzloty i upadki w kwestii finansowej oraz przeżyłaś utratę kogoś bliskiego, karty sugerują nieszczęśliwą miłość. Co jest: Pomyślny obrót sprawy, która dotyczy Twojej mamy lub siostry. Jest tez facet zalecający się do Ciebie a przy nim jakaś wizyta, więc możliwe, że to właśnie on przybędzie z wizytą. Obok Ciebie widzę duże pieniądze i kłopoty ze zdrowiem, smutek. Co będzie: Ale masz zagmatwaną tą przyszłość. Są jakiś spotkania towarzyskie i problemy w pracy, możliwe że z dotyczyć będą osoby starszej. Następnie karty mówią o miłości, weselu, rodzinie a w koło full zmartwień i nieszczęść. Dalej jest rozczarowanie i stracone złudzenia oraz niedaleki wyjazd i dużo zajęć. Na końcu jest radość w związku ze spotkaniem jakiegoś bliskiego przyjaciela. Kart kluczowe: kobieta niezamężna, symbol ambicji i nadziei a przy niej wyjazd i zysk Może to będzie strzał kulą w płot, ale i tak napiszę usmiech.gif Zatem wg mnie jeśli chodzi o przyszłość to bardzo będziesz liczyła na spełnienie pragnień o domu, rodzinie co jednak się nie uda i karty kluczowe jasno wskazują, że to dobry czas na realizację planów zawodowych. Życzę powodzenia! Co było; prawda-miałam przez co najmniej 2-3l.fajne życie towarzyskie. Wiele wyjazdów,spotkań z przyjaciółmi:) Z kasą faktycznie-raz ona była, raz nie...No i przeżyłam baaardzo utratę osoby, którą bardzo kochałam Co jest: Nie mam mamy ani siostry, nie wiem o jaką osobę może jeszcze chodzić? może o bliska przyjaciołke?Jesli tak, to by oczywiście pasowało:) Na duże pieniądzę licze:)bo zaczynam za niedługo nową pracę. Firma mam nadzieję, że będzie potęgą:) Zdrowie-stawiałabym na sprawy kobiece niestety( Nie mogę podpasować pod siebie tego przyjaciela, wizyty i wyjazdu Kurczę, ta osoba która bardzo kochałam właśnie przebywa za granicą, lada chwila będzie w Polsce i znów na jesien planuje wyjechać ponownie, tak robic dalsza karierę... No nie wiem Niemniej jednak bardzo Ci dziekuje, jest mi b.miło ze dostałam od Ciebie tak wielka, bezinteresowana pomoc Przyjmnij ode mnie szczere podziękowania:)I jeśli mogę cos napisac- to pozostań z tą magia;)Dobrze Ci to wychodzi, wiele rzeczy widzisz dobrze:) BUŻKA:)

Gość gość
Ja też dalej czekam na wróżbe nr 26 na liście.

Gość kokodzamboo
Witam . Bardzo mi zależy na wróżbie. czy w tym co będzie widzisz może przeprowadzkę? Oriana 21.12.1989

Gość kokodzamboo
aha, teraz dopiero zauważyłam,że tutaj wcześniej się wpisalam. Tylko podałam swoje drugie imię Zosia. Byłam numerem 13. Zosia 21.12.1989. moje imię jak wyżej to Oriana. Jakbyś mogła to proszę powróż teraz mi. Nie zagladalam tu i zapomniałam o tym temacie. ale przypadkowo tu trafiłam i się przypominam :) pozdrawiam :)

Gość Przemo233
Przemek 22.01.1990

Gość gość
20maj75 jadwiga co nowego w pracy i ogólnie co w rodzinie

Gość gość
gość mam poważną sytuację asia 11.03.82 kiedy znajdę pracę i czy rozstanę się z mężem, będę jeszcze żyć normalnie? i czy kiedykolwiek wróce do swojego rodzinnego miasta smutas.gif

Tak czytam, że nowe osoby wskakujące na mój wątek w dalszym ciągu nie należą do osób, które śledzą treści i tylko wrzucają swoje prośby o wróżbę nie wpisując się w kolejkę. Oczywiście rozumiem, że ktoś ma trudną sytuację, ale wróżba dla niego poza kolejnością byłaby zwyczajnie nie fair w stosunku do reszty czekających na swoją kolej. Z racji tego, że lista stanęła na numerze 50 zdecydowałam, że osoba, która dopisze się pod ten numer będzie na razie ostatnią osobą, której powróżę. Potem jak skończę tą listę to zdecyduję czy będę wróżyć dalej czy zamykam wątek, bo nie ukrywam, że teraz dużo się u mnie zmienia i mogę nie mieć czasu w ogóle na wróżenie a nie chce by ktoś czuł się zignorowany. Podsumowując wróżę do numeru 50 a co dalej to zobaczymy. Dziś nie rozkładam kart, bo jestem zmęczona a jutro muszę rano wstać. Miłej nocy! :)

Gość gość
ANNA 14.10.1981

Gość gość
gość nr 51 mam poważną sytuację asia 11.03.82 kiedy znajdę pracę i czy rozstanę się z mężem, będę jeszcze żyć normalnie? i czy kiedykolwiek wróce do swojego rodzinnego miasta smutas.gif

Gość kokodzamboo
Femme, nic nie napisałaś o mojej wypowiedzi. Nie wiem czy uznalas to za oszustwo z mojej strony? Mam nadzieję , że nie. Z resztą jest ta sama data ur. dopiero po wysłaniu wczorajszej wiadomości doszło do mnie, że coś znajomy jest ten wątek. Prześledziłam i znalazłam swój wpis. Jest lista na której zostałam pominięta bo się nie przypomniałam, ale zwyczajnie zapomniałam o tym temacie :/ napisz co o tym wszystkim myślisz i czy teraz będę osobą na samym końcu której powróżysz?

Gość gość
Gosia 25.02.1979 Nr 38 nadal czeka cierpliwie zaglądam co jakiś czas

Gość Sylwia nr 23
Zajrzałam dziś na wątek i zgłaszam się :) Jeśli można, poproszę o wróżbę :)

Gość Sylwia nr 23
I - jeśli można - poprosiłabym jednak o wróżbę ogólną. Moja data urodzenia: 01.12.1977. Z góry dziękuję!

Droga Femme, jestem pod wrazeniem, jedna wrozba juz sie spelnila. Od 2 miesiecy próbowałam, "zalatwic" urzedową sprawę i wiecznie cos bylo nie tak.. Dzis sie udalo pozytywnie, Dziekuje sprawdzilo sie:)

Gość gość
Daniel 15 03 63 , nr.33 na liscie , nadal cierpliwie czekam .

Gość nr 13
Femme , zagladasz tu jeszcze?

Sylwia 01.12.1977 Co było: Na pierwszy rzut oka od razu zauważyłam Twojego partnera i Ciebie a między wami duże pieniądze i dobre wiadomości, miałaś też masę wzlotów i upadków. Pierwszy raz widzę taki układ kart (karty: zła, dobra, zła, dobra) mówi on na przemian o zmartwieniach i smutku z pomyślnością i radością. Na końcu jest mężczyzna, chyba ojciec lub facet z pracy a przy nim dużo obowiązków. Karty też mówią o wielu nieprzyjemnościach w sprawach finansowych. Co jest: Oby karty się myliły a mówią one na wstępie o utracie starszej kobiety z rodziny. Następnie jest jakaś fałszywa kobieta (może być konkurentką) koło mężczyzny, który jest Twoim adoratorem. Ostatnie karty mówią o jakiejś osobie na stanowisku, prezencie czy też wyjeździe oraz małych zmartwieniach z tym związanych. Co będzie: Pierwsza karta to karta weselna mówiąca o szczęśliwej miłości. Czyjaś wizyta która przyniesie ze sobą straty i zmiany w układach towarzyskich. Komplikacje związane ze spadkiem, sprawami urzędowymi. Problemy i zmartwienia w związku z rodziną i zmianą domu. Spotkanie, impreza w gronie życzliwych osób dotycząca niezamężnej kobiety. Karty kluczowe: zawiadomienie z urzędu i drobne korzyści, które pewnie będą miały związek z bliskim przyjacielem, mężczyzną o jasnych włosach

kokodzambo - to jak masz w końcu na imię i jaką masz datę. Wyjątkowo rozłożę karty, ale nie podobają mi się takie sytuację. Tova - bardzo się cieszę, że moje wróżby sprawdzają się. Ja sama nie wiem czy w nie wierzyć, ale dzięki takim osobą jak Ty na prawdę dostaję skrzydeł do tego by dalej to robić :) dziękuję :)