Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co kupić na 3 urodziny pomocy

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie potrzebuje aby ktoś mi doradził co kupić chrześnicy na 3 urodziny.dodam że jest to chrześniaczka moja i męża. nie mam pomysłu. dużo zabawek ma i nie wiem co ją ucieszy.chcę aby była to zabawka. dostała już od nas kuchnie,roweryk,lalki co tym razem???.

Gość mama dwóch dziewczynek
jeżeli mieszkają w domu z podwórkiem to może coś do ogrodu - niedużą trampolinę np. albo domek ogrodowy/namiot czy basen. Jeżeli nie mają warunków żeby to postawić to może być hulajnoga dobra z 2 kółkami z przodu - bardzo fajna dla dziecka, albo wózek dla lalek solidniejszy jakiś na spacerki. Możesz też kupić jakąś edukacyjną zabawkę np. firmy v-tech globus jest świetny, kasę z kalkulatorem i czytnikiem, tablicę dwustronną magnetyczną. Są też fajne tablety dla dzieci. Zależy ile chcecie przeznaczyć.

Gość gość
A może jakąś piękną książkę z baśniami? fajne są zestawy z ciastoliną . Lubię jak moje dzieci dostają prezenty "zużywalne".

Gość gość
mała nie ma tylko tej kasy :-) no i globusa zaraz obejrzę na allegro jak to wygląda i czekam na dalsze propozycje

Gość gość
ciastolina jest i książki też.. to dziecko naprawdę dużo ma.

Gość gość
Jak ma wszystko to może w ramach prezentu zabierzcie ją gdzieś, zróbcie wycieczkę do zoo albo na jakiś ekstra plac zabaw.

Gość gość
no właśnie tu jest problem my ją bardzo często zabieramy jak jedziemy z synkiem na wycieczki ostatnio było zoo i dino park.

Gość mama dwóch dziewczynek
Moja też "wszystko" ma, ale jakiś fajny zestaw plastyczny przydałby się zawsze.

Męża siostrzenica ostatnio dostała od swojej chrzestnej różowy odtwarzacz płyt CD z kompletem piosenek dziecięcych na płytach. naprawdę fajna sprawa. teraz dostała trampolinę, taką małą że mieści się w pokoju normalnie. też non stop się tym bawi.

Gość Anna 45
Ja dziecku 3 letniemu kupiła bym zabawki do piaskownicy, które na pewno sprawią wielką frajdę dziecku podczas zabawy a za razem pozwolą na kontakt z innymi dziećmi unikając komputera i tv... tutaj możesz fajne pomysły znaleźć : www.szkolnis.pl/do_piaskownicy