Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasne ze brnąć

Pytanie do Panow: Czy głupsze dziewczyny na ogół lepiej się rznął ?

Polecane posty

gość wedlug mnie Twoje spostrzeżenia nie sa prawdziwe. Znam wiele kobiet pięknych, mądrych i tez się dobrze rżna. x moje pytanie tego nie wyklucza rozwazam zjawisko w kategoriach prawdopodobinstwa roznice mogą byc niezauwazalne golym okiem ale chcąc optymalizowac jakosc rzniecia powinno sie wziąsc pod uwage to zjawisko o ktore pytam jezeli ono jest

nn na rękach? a nie prościej będzie jak przelecisz po wszystkich sektorach i wsadzisz dłoń pod kiecki? koncert będzie raczej długi, zdążysz przelecieć wszystkie laski! zrobisz jak uważasz, ale wg mnie moja metoda jest bardziej interesująca niż kokarda x nie wiem co powiedziec czy ty wiesz co to jest czas ? slyszalas o tym ze czas popierdala z predkoscią parowozu ? jak ty sobie wyobrazasz ze ja je wszystkie przerzne podczas jednego koncertu ? nie sądzisz chyba ze na darmo bede je macał. nn prosze wyluzuj umowmy sie w zoo przy niedzwiedziach

Gynekolog - taka żona jak ja jest zawsze dla niego świeża - bo ma mnie rzadko - świeża od 10 lat... Każdemu podoba się co innego, dla każdego inaczej wygląda idealna kobieta - to, co dla Ciebie brzydkie, dla drugiego cudne - dlatego trudno odpowiedzieć na to pytanie.

Gość gość
ss podejrzewas nienormalną, ze chce mnie naciągnąc na bilet i herbate ? po to tak sprytnie miesza i zwodzi ? nie patrzylem na to w ten sposob, jej bialy kostium na pieknie opalonym ciele przeslonil mi moje trzezwe spojrzenie na swiat wokol

(nie)normalna dasz radę - paul jest stary będzie wolno śpiewał pijam namiętnie herbatę z cytryną x wiem ze dam, ale nie chce byc gwiazdą na koncercie paula mam plyty, samowar i cytryny cos jeszcze ? (wyslij mi telefon mailem, zebym cie w zamieszaniu nie przeoczyl)

nn jezeli ty sluchasz paula to masz conajmniej 70 lat powiedz prosze, z kim ja bylem na tej plazy ? wtedy nie wyglądalas na tyle po jednej flaszce wódy tez nie ubylo ci az tyle wycieczke w czasie musielismy zaliczyliczyc moge wiec od teraz ze spokojem twierdzic ze moje fantastyczne j****ie cofa czas o pol wieku mam cos w sobie z kopernika

spoko jestes godna wiecej pudru uzyjemy a jak cie juz zaczne posuwac, to czas sie ustawi jak trzeba cytryn wiecej kupie, bo wtedy chyba cytryn nie bylo

Gość gość
Rzna. A glupsi faceci lepiej sie rzna?

Gość gość
Rzna. A glupsi faceci lepiej sie rzna?

jasne, mój przyjacielu czy Ty przypadkiem nie chcesz mnie zbałamucić?... 😴 stąd tak mnie ciągniesz w te mailowe krzaczory :)

Gość Od Bartok
Jak trafie na jakas madra to c*powiem

Gość Od Bartok

Gość Od Bartok

Czesc 🖐️ Te inteligentne Panie się rżną lepiej . Te mniej inteligentne Panie też się rżną lepiej .

Gość gość
nie od dziś wiadomo, że te głupsze częściej są puszczalskie, ponadto jedyną swoją "wartość" często budują głównie ( a raczej tylko) na tym jakie to nie są dobre w łóżku i czego to nie robią i nie mają własnego rozumu, więc zgadzają się na wszystko czego facet zażąda w łóżku, więc dla takiego prymitywa jak autor i jemu podobnych to pewnie "lepiej" 🖐️

Tak my tu w city zawsze chcemy "lepiej" i taniej . A "najlepiej "-FOC . x Jest też trzeci typ : Panie które mają dar od Boga do rżnięcia ! One są mistrzyniami w tym co lubią .