Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciągle muszę upominać moją współlokatorkę o sprzątanie po sobie i płacenie....

Polecane posty

Gość gość

mam dość, sama z siebie nigdy nie sprząta, juz nie mowie o odkurzaniu przedpokoju i czescie wspolnych, ale ona zostawia po sobie 1. osrany kibel 2. wlosy w zlewie 3. brudne waciki 4. cala kuchnia upackana.... jak też nie płaci mi w terminie.... czy to dobre powody by sie jej pozbyc?

Gość gość
bardzo dobre

Gość gość
Mam podobnie, tylko mieszkam z facetami, 27-28 lat, nie jakimiś małolatami, oni przyprowadzają dziewczyny, które podbierają mi kosmetyki, nie sprzątają co tydz, tylko co jakieś 3 tyg, ogólnie masakra

Gość syreni spiew sluchany z masztu
nie musisz jej upominac, tylko chcesz :)

Gość gość
myslisz,że czerpię przyjemność z tego? :O pewnie mieszkasz ciągle z rodzicami :O ( no i na bank zaprzeczysz :) ) głupio mi zwracać jej uwagę, dlatego powiem jej żeby szukała czegoś innego, myslalam że jest porządnicka... ciągle sie chwaliła co to ona nie sprzatała... :O z tymi chlopakami to przegiecie i że ich dziewczyny uzywaja Twoich kosmetykow, chamidla, ja to rozwiazalam :D - do butelki po moim szamponie wlałam detegrent :D ( mało zrazy ale jednak...) i nagle ona ma wysypke :D gdy spytałam ją od czego to powiedziała,że widocznie jedzenie zaszkodziło :D ciagle podbierała mi paste, mydło, szampon, nawet pianke do golenia! :O