Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wypada?

Polecane posty

Gość gość

mogę się o coś zapytać? czy wypada iść na wesele w czarnej sukience przed kolano? tak z 8 cm przed kolano, sukienka bardzo skromna, na jedno ramię? nie wiem czy to będzie odpowiedni strój, dodam, że jestem dość młodą osobą...

Gość gość
nie wypaa zakładac czarnych sukienek na sślub, bo to tak jakbyś zle zyczyła młdej parze. Takie tam przesądy :P Ale pwoażnei ślub to nei pogrzeb i bym raczej radziła wbrac cos kolorowego, skoro jestes młoda. A poza tym co ten temat robi na uczuciowym? na ubraniowyjm powinnaś założyc!!!

Gość gość
bez przesady czemu miała by nie wypadać? rozumiem świadkowa ale gość? hehehe bez przesady ludzie ogarnijcie się!!!!!!!!! ja często miałam czarne sukienki bo poprostu dobrze się czuję w tym kolorze. i każdy mnie chwalił.

Gość gość
yyy przepraszam, za nie ten dział :) no właśnie trochę mroczna ze mnie dziewczyna heh :) ubieram się w ciemne kolory zazwyczaj, nie mam teraz kasy za bardzo na nową kieckę a ta czarna jest niezła i nawet przyzwoicie w niej wyglądam...no ale jest bardzo prosta no i czarna