Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *BLE BLE*

Smutno mi dziś bo

Polecane posty

Gość *BLE BLE*

z moim wyglądem nie będę miał nikogo szkoda że nic nie zostało zrobione jak byłem młody wtedy inaczej potoczyło by się moje życie:(

Gość gość
ja też z moim wyglądem nie będę miała nikogo...

Gość gość
no to pasujecie do siebie...dlaczego sie nie spotkacie..czy to takie trudne? :-D

może i bym był przystojny bo bym był gdy by nie te zęby mam problem z nimi od dziecka tzn są krzywe i się tak ułożyły że przez lata moja dolna szczęka się powoli przesuwała w bok i to naprawdę nie ładnie wygląda i prawa część twarzy się zmieniła nie wiem już co z sobą zrobić jestem załamany :(

Gość gość
a nie da się tego jeszcze jakoś naprawić? może wizyta u specjalisty by Ci pomogła?

Ja też mogłem prowadzić bardziej higieniczny tryb życia, nigdy bym nie siegnal po alkohol w dużych ilościach, nie zarl fast foodow itd. Szkoda ze sport nie był obecny w moim zyciu

byłem u specjalisty tzn u ortodonty i niby miał bym nosić aparat i ewentualnie potem operacja u chirurga szczękowego ale mam bardzo słabe zęby i prawdopodobnie by mi się połamały :( a po operacji była by długa bym musiał nosić druty

Mogłeś zacząc pracować i zbierać kase na operację. Wolałeś siedziec na d***e i tyć. Owszem miałeś trudniej niż przeciętny człowiek ale Ty nie zrobiłeś kompletnie nic by samemu sobie pomóc

Gość gość
tez mam troszkę krzywe zęby ale mi to nie przeszkadza aż tak mocno. bardziej przeszkadza mi cellulit na udach i rozstępy na biodrach ;(

to prawda nic nie zrobiłem że by to zmienić ale kiedyś pracowałem i mnie w tej pracy wyśmiewano i teraz mam lęk przed pracą

Gość gość
Nie łam sie .Po latach przekonałam się ,ze wyglad nie jest najważniejszy. Piękni ludzie nie koniecznie mają lepiej w życiu . Wcześniej, czy później tracą. Po latach doświadczeń powiem ,że wolałabym faceta z jedną ręką i bez zebów, który okazywałby miłość, był dobrym człowiekiem i przyjacielam niz przystojniaka, który po latach zdradza, jest arogancki i ma wszystko w d***e , bo zawsze może znaleźć sobie następną.

Ty nie zakładaj niczego z góry że nie będziesz miał rodziny Bo bez to się niepotrzebnie dołujesz Więc głowa do góry :) Miłość można spotkać w każdym wieku Co do pracy ci co cię tam wyśmiewali to byli de***e -- Ja też mam trochę krzywe zęby I do tego trochę skrzywioną przegrodę nosową chociaz tego to akurat zbytnio nie widać